Έγγραφα Ρώσων κατασκόπων υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν «νοσεί από Πάρκινσον και καρκίνο στο πάγκρεας»

10:09 2/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Σενάρια γύρω από την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας κυκλοφορούν εδώ και χρόνια. Μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία όμως όλο και περισσότερα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε αυτά εμφανίζεται συνήθως «πολύ άρρωστος». 

Δημοσίευμα της Sun υποστηρίζει ότι email, στα οποία έχει πρόσβαση, επιβεβαιώνουν ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από Πάρκινσον και καρκίνο στο πάγκρεας.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, για έγγραφα Ρώσου κατασκόπου που ανήκει στον στενό κύκλο του Κρεμλίνου. 

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει διαγνωστεί με Πάρκινσον πρώιμου σταδίου, αλλά η νόσος εξελίσσεται ήδη… Αυτό το γεγονός θα διαψευσθεί με κάθε δυνατό τρόπο και θα παραμείνει κρυφό. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λαμβάνει τακτικά μεγάλες ποσότητες ισχυρών στεροειδών και του χορηγούνται ενέσεις με καινοτόμα αναλγητικά προκειμένου να ανασχεθεί η εξάπλωση του καρκίνου του παγκρέατος, με τον οποίο διαγνώστηκε πρόσφατα», αναφέρουν τα email του Ρώσου κατασκόπου, σύμφωνα με την Sun.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν υποφέρει μόνο από έντονο πόνο, αλλά και από παρενέργειες των φαρμάκων, όπως πρήξιμο στο πρόσωπο και κενά μνήμης. «Στον στενό του κύκλο, κυκλοφορούν επίσης φήμες ότι εκτός από τον καρκίνο στο πάγκρεας, που εξαπλώνεται σταδιακά, ο Πούτιν νοσεί και με καρκίνο του προστάτη», αναφέρεται επίσης στα email.

Πληροφορίες μάλιστα του Newsweek έρχονται να ενισχύσουν τα όσα υποστηρίζονται στο δημοσίευμα της Syn, καθώς σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα ο πρόεδρος της Ρωσίας υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον καρκίνο μόλις τον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με το Newsweek, υπήρξε και μια απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας τον περασμένο Μάρτιο. 

Τα σημάδια στα χέρια του και το τρέμουλο

Η συζήτηση γύρω από την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν επανήλθε μετά την παρουσία του σε εκπαίδευση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή Ryazan. Ο 70χρονος ηγέτης της Ρωσίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εμφανίστηκε με σημάδια στο πάνω μέρος του χεριού του που έμοιαζαν να προκλήθηκαν από κάποιου είδους ενδοφλέβιας θεραπείας. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο φακός έχει «πιάσει» αρκετές φορές να κάνει σπασμωδικές κινήσεις με τα χέρια και τα πόδια του, ενισχύοντας τους ισχυρισμούς πολλών διεθνών ΜΜΕ. Δημοσιεύματα μάλιστα έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς ότι η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του είναι και ο λόγος που ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαφανίζεται για αρκετές ημέρες, καθώς υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις. 

To Κρεμλίνο πάντως από την πλευρά του διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας, παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. 

Με πληροφορίες από Sun, Newsweek και New York Post

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο Έγγραφα Ρώσων κατασκόπων υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν «νοσεί από Πάρκινσον και καρκίνο στο πάγκρεας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγγραφα Ρώσων, Πούτιν, Πάρκινσον,engrafa roson, poutin, parkinson