Μποτιλιάρισμα Γαρυττού και Σουλίου λόγω τροχαίου

Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί σχεδόν από τις 9 το πρωί στη διασταύρωση Γαρυττού και Σουλίου, στην Αγία Παρασκευή, καθώς ένα λευκό Ι.Χ. προφανώς σταθμευμένο χωρίς χειρόφρενο επί της Γαρυττού, κύλησε και έπεσε πάνω σε επίσης σταθμευμένο βαν της εταιρείας «Γενική Ταχυδρομική».

Από εκείνη την ώρα έμεινε ελεύθερο ένα μικρό τμήμα του οδοστρώματος, που επιτρέπει τη διέλευση μόνο Ι.Χ. και με μεγάλη δυσκολία μικρών φορτηγών. Υπήρξε δε περίπτωση ακόμη και ασθενοφόρου το οποίο αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν,

αφού η ύπαρξη κάποιων δένδρων στην ελεύθερη πλευρά του δρόμου δεν επέτρεπε τη διέλευσή του.

Αν και η Αστυνομία έχει ειδοποιηθεί εδώ και αρκετή ώρα, ακόμη δεν έχει σπεύσει κάποιο όχημά της στην περιοχή. Έτσι, οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το σημείο.

Νεότερη ενημέρωση (11.56)

Τελικώς, με την επέμβαση γερανοφόρου οχήματος το όχημα που είχε σχεδόν κλείσει τη Γαρυττού απομακρύνθηκε γύρω στις 11:45, απελευθερώνοντας την κίνηση των οχημάτων. Είχε προηγηθεί η έλευση της Αστυνομίας, η οποία πήρε τα στοιχεία του οδηγού της εταιρείας, ο οποίος περίμενε υπομονετικά αρκετές ώρες μέχρι να καταφέρει να μετακινήσει το όχημά του.

The post Μποτιλιάρισμα Γαρυττού και Σουλίου λόγω τροχαίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα