Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων Χαλανδρίου: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε

Στην ανακοίνωση της πλειοψηφίας της Ένωσης Γονέων απαντά η Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων Χαλανδρίου, η οποία μεταξύ άλλων τονίζει ότι «θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα προβλήματα γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών».

Ειδικότερα, η Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων Χαλανδρίου αναφέρει:

«“Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι”

Αγαπητές/τοι γονείς και κηδεμόνες, την παραπάνω παροιμία του λαού μας θύμισε η ανακοίνωση της πλειοψηφίας της Ένωσης Γονέων στην καταγγελία της Αγωνιστικής Συνεργασίας Γονέων Χαλανδρίου.

Τα

μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. συνεχίζουν να βάζουν ταμπέλες σε γονείς που αγωνίζονται και δεν συμβιβάζονται με την σημερινή άθλια κατάσταση της εκπαίδευσης και να αρνούνται το δικαίωμα ανθρώπων να ανήκουν ή να υποστηρίζουν κάποιο κόμμα. Σ’ αυτήν τη Δημοκρατία πιστεύουν, ενώ κάποιοι απ’ τα μέλη της πλειοψηφίας είναι μέλη κομμάτων. Τι υποκρισία.

Η ανακοίνωσή τους είναι η πιο τρανή απόδειξη της απραξίας τους σε σχέση με την έμπρακτη στήριξη των Συλλόγων Γονέων και τα προβλήματα των σχολείων του Χαλανδρίου. Καμία αναφορά.

Ας δώσουν στη δημοσιότητα την αλληλογραφία συνεννόησης των μελών του Δ.Σ, για να διαπιστώσει ο καθένας από μόνος του πόσες φορές υπήρχε απαρτία για σύγκληση του Δ.Σ και αυθαίρετα ματαιώθηκε ή αναβλήθηκε. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Σε σχέση με την συμμετοχή μας στην όποια δράση της Ένωσης θα αναφέρουμε μόνο δύο γεγονότα:

Στο Φεστιβάλ της Ένωσης η πρόεδρος της Ένωσης δεν ήθελε να δει τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης που έχουν εκλεγεί με την Αγωνιστική Συνεργασία, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “της είναι αποκρουστικοί” (μιλάμε για ένα θεσμό που καθιερώθηκε από πρόταση μέλους του Δ.Σ της Ένωσης που προέρχεται από την Αγωνιστική Συνεργασία).

Στην πρόσφατη σύσκεψη με τη δημοτική αρχή (η οποία “προκλήθηκε” από θέμα που έφεραν σε Δ.Σ. τα μέλη της Αγωνιστικής Συνεργασίας) δεν κάλεσαν τα δύο αυτά μέλη του Δ.Σ. (εκπροσώπους της Αγωνιστικής Συνεργασίας), αλλά απλώς ανακοίνωσαν την αντιπροσωπεία του Δ.Σ που θα παραστεί. Αυτή είναι η συλλογική λειτουργία τους.

Θα μπορούσαν με την απόλυτη πλειοψηφία που έχουν στο Δ.Σ να πάρουν και να υλοποιήσουν οποιαδήποτε απόφαση, αλλά δεν το κάνουν γιατί δυστυχώς η στόχευση τους είναι άλλη.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε “για να ενώσουμε τον κόσμο” στα κοινά προβλήματα γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου

The post Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων Χαλανδρίου: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων Χαλανδρίου, Συνεχίζουμε,agonistiki synergasia goneon chalandriou, synechizoume