ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση καιρού για σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στα βόρεια ηπειρωτικά, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ σε όλη τη χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις βραδινές ώρες.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν τις πρωινές ώρες στην ανατολική νησιωτική χώρα νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Σταδιακά όμως θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων εντάσεως έως 6 μποφόρ στα νότια πελάγη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 17 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα