ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Κυριακή των Ε’ Νηστειών 21 Απριλίου

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση καιρού για σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στην ανατολική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες με γρήγορη εξασθένηση και στις περισσότερες περιοχές βελτίωση. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική

Μακεδονία. Στη δυτική χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μέσα στη νύχτα σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική χώρα και θα φτάσει τους 15 με 21 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Κυριακή των Ε’ Νηστειών 21 Απριλίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα