Ουκρανία: Άντρας ζωσμένος με εκρηκτικά κρατά 11 ομήρους σε ταχυδρομείο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άνδρας, που πιστεύεται ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά, έχει συλλάβει ομήρους εννέα ενήλικες και δύο παιδιά σε ταχυδρομείο στην ουκρανική πόλη Χάρκοβο, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Photo Credit "YΠ"

Ο άγνωστος άνδρας είναι ήρεμος, δεν έχει διατυπώσει αιτήματα και βρίσκεται σε τακτική επαφή με την αστυνομία μέσω των τηλεφώνων των ομήρων, δήλωσε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι 112 ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας Όλεγκ Μπεχ.

Photo Credit "YΠ"

Photo Credit "YΠ"

К месту захвата заложников

в #харьков’ском почтовом отделении прибыл полицейский спецназ КОРД.

Фото: Є.Руденко / Укр.правда pic.twitter.com/JZ1Ny9xJP5

— StudMedia (@StudMedia) December 30, 2017

Σε τηλεοπτικές εικόνες φαίνονται αστυνομικοί και σταθμευμένα αστυνομικά οχήματα έξω από ένα διώροφο λευκό και κίτρινο κτίριο στο Χάρκοβο (βορειοανατολική Ουκρανία). Η περιοχή έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

Photo Credit "YΠ"

В #Харьков на ул.Шевченко возле ТЦ "Рост" неизвестный захватил отделение "Укрпочты", внутри есть люди. Фото - Евгений Руденко pic.twitter.com/4Mp0k4mSYg

— Корень в квадрате (@korenvkvadrate) December 30, 2017

«Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την επικοινωνία μαζί του και να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την απελευθέρωση των ανθρώπων», δήλωσε ο Μπεχ.

#СРОЧНО неизвестный захватил заложников в одном из почтовых отделений #Харьков’а. pic.twitter.com/R3wQ0OnYid

— Днепропетровск (@dneprotwit) December 30, 2017

Ο άνδρας στο ταχυδρομείο εξέφρασε ανησυχίες για την πρόσφατη ανταλλαγή κρατουμένων ανάμεσα στις ουκρανικές αρχές και τους φιλορώσους αυτονομιστές και πιστεύει πως θα έπρεπε να είχαν απελευθερωθεί περισσότεροι κρατούμενοι, δήλωσε ο Μπεχ, προσθέτοντας ότι η αστυνομία δεν γνωρίζει τι ακριβώς ζητάει.

Photo Credit "YΠ"

Η Ουκρανία και οι αυτονομιστές αντάλλαξαν την Τετάρτη εκατοντάδες κρατουμένους. Ήταν η μεγαλύτερη τέτοια ανταλλαγή αφότου ξέσπασε η σύγκρουση στην ανατολική περιφέρεια του Ντονμπάς, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 10.000 ανθρώπους.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ και το unian.info

Νέα ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΜΗΡΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ 11 ΟΜΗΡΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα