Βρούτσης: Ηλεκτρονικές κάμερες παντού στα γήπεδα-Απαραίτητη η αστυνομία

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης μίλησε στην ΕΡΤ για τον άτυχο αστυνομικό που έπεσε θύμα οπαδικής βίας και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η κυβέρνηση για τη βία στα γήπεδα. Ο ίδιος ανέφερε ότι τοξικά δημοσιεύματα κι εμπρηστικές δηλώσεις παρακινούν την οπαδική βία και για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση θα κινηθεί σε αυστηρότερο πλαίσιο κατά των παραβατικών συμπεριφορών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Βρούτσης τόνισε ότι θα μπουν ηλεκτρονικές κάμερες παντού στα γήπεδα, με τρόπο

που δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ιστορικά η βία ήταν μέσα στα γήπεδα. «Πλέον, όμως, η εικόνα μέσα στα γήπεδα έχει βελτιωθεί αλλά έχουμε βίαιες ενέργειες εκτός. Καθένας που θα μπαίνει στο γήπεδο θα περνά απο «ακτινογραφία», είπε και ξεκαθάρισε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο.

Αναφορικά με τη λίστα με τα 200 άτομα που εμπλέκονται σε σειρά υποθέσεων είπε ότι πρόκειται «για άτομα με έντονη παραβατική συμπεριφορά και παραβατική ποινική συμπεριφορά».

Τέλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον αστυνομικό λέγοντας ότι «η καρδιά μας είναι κοντά στον αστυνομικό και στην οικογένειά του. Στόχος μας να αξιοποιήσουμε όλα μας τα όπλα για την εξιχνίαση της υπόθεσης».

#Βρούτσης #ΟΠΑΔΙΚΗ_ΒΙΑ #αστυνομικός #ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ_ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ #βία
Keywords
Αναζητήσεις
vroutsis-ilektronikes-kameres-pantou-sta-gipeda-aparaititi-i-astynomia.htm
Τυχαία Θέματα