ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Τσίπρα στο… παρά πέντε της συνεδρίασης της ΚΕ

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με την Όλγα Γεροβασίλη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη και εκτίμησε πως το δημοψήφισμα Κασσελάκη για τις διαγραφές δεν αφήνει χώρο για την ενότητα

του κόμματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, κατά τις επαφές του με τα δύο στελέχη το βράδυ της Παρασκευής (10/11), ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι εκτιμά πως η κίνηση Κασσελάκη κάνει ακόμα πιο περίπλοκη την κατάσταση και θα φέρει νέα προβλήματα εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη επικράτησε τελικά η άποψη για «σκληρή γραμμή», διότι οι συνεργάτες του αλλά και ο ίδιος θεώρησαν ότι η αναζήτηση ισορροπιών θα αποτελούσε παγίδα για την πορεία του κόμματος από εδώ και στο εξής.

Σε κάθε περίπτωση, οι λεγόμενοι «νεοπροεδρικοί» θεωρούν ότι η διατήρηση της τριβής εντός του ΣΥΡΙΖΑ, έφθειρε το κόμμα δημοσκοπικά και θα συνέχιζε να το κάνει ενόψει ευρωεκλογών.

Το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ακόμη ότι με την στάση του ο Στέφανος Κασσελάκης εξώθησε πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που αποχώρησαν στην έξοδο με στόχο να λάβει την πολιτική καταδίκη, για την οποία ωστόσο είχε πλειοψηφία. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως, εφόσον η Κεντρική Επιτροπή εγκρίνει με ψηφοφορία την πολιτική καταδίκη των στελεχών που τίθενται προς διαγραφή, δε θα τεθεί θέμα δημοψηφίσματος.

#Αλέξης_Τσίπρας #ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΟΛΓΑ_ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ #Αλέκος_Φλαμπουράρης #Κεντρική_Επιτροπή_Σύριζα
Keywords
Αναζητήσεις
syriza-paremvasi-tsipra-sto-para-pente-tis-synedriasis-tis-ke.htm
Τυχαία Θέματα