Σούπερ Λίγκα: Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να μην είναι πλέον πρόεδρος της Super League, κατέθεσαν εγγράφως οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Με κοινή επιστολή, οι ΑΕΚ,

Άρης, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της διοργανώτριας αρχής, ζητώντας την απομάκρυνσή του από τη συγκεκριμένη θέση. Έτσι, η Super League συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για την Τρίτη (12/12, 15:00).

Για να γίνει αποδεκτή, θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία των μελών, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν τη στήριξη και άλλων συλλόγων. Αν λοιπόν επαληθευτεί αυτό, τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα χάσει τη θέση του ως προέδρου της Super League, αλλά και ως αντιπροέδρου της ΕΠΟ.

Η ενέργεια αυτή έγινε μόλις λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για περιορισμό της οπαδικής βίας.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Super League για δύο μήνες, ωστόσο, τα "κλειδιά" για να υπάρξει αποτέλεσμα είναι να υπάρξουν αυστηρές ποινές στις ομάδες σε περιπτώσεις επεισοδίων, αλλά και να είναι ουσιαστικές οι έρευνες της δικαιοσύνης "α λα Χρυσή Αυγη" για να εντοπιστούν εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στο ποδόσφαιρο.

#ΣΟΥΠΕΡ_ΛΙΓΚΑ #Ποδόσφαιρο #βία #εξελίξεις
Keywords
Αναζητήσεις
souper-ligka-protasi-momfis-kata-tou-vangeli-marinaki.htm
Τυχαία Θέματα