Σε τροχιά ανάπτυξης η DHR Services - Οι στόχοι

Πλώρη για επέκταση σε δυναμικές αγορές, τόσο της Ελλάδας αλλά και των γειτονικών περιοχών, βάζει η εταιρεία Hospitality Management DHR Services, που ιδρύθηκε από δύο νέους επιχειρηματίες του κλάδου με εμπειρία στο πεδίο, γνώση και καινοτόμες ιδέες, τον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο και την Έβελυν Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα με βάση όσα αναφέρθηκαν, πριν λίγες μέρες, σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, με εκπροσώπους των ΜΜΕ

του ξενοδοχειακού και επιχειρηματικού τομέα, στον εμβληματικό και άκρως ατμοσφαιρικό privé χώρο «Macelleria», στο ξενοδοχείο Domotel Kastri Contemporary Hotel, η DHR Services ήδη “χτίζει” μια δυναμική διοικητική ομάδα και προσβλέπει στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της.

Συγκεκριμένα, καθώς έχουν προστεθεί δύο νέα μέλη στο management team, ο κ. Γιάννης Χωμενίδης, Chief Executive Officer και ο κ. Μανώλης Γκιάλας, Chief Operating Officer, με δυναμική και μακρά πορεία στον ξενοδοχειακό κλάδο και τουριστικό περιβάλλον, τροχοδρομείται μια πορεία με έμφαση σε ένα “μπουκέτο” υπηρεσιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, οι δυο νέες προσθήκες στο στελεχιακό δυναμικό της DHR Services, με μια σειρά νέων αλλά και υφισταμένων στελεχών και συνεργατών, έχουν στόχο να ενισχύσουν την προβολή της εταιρείας στην αγορά της διαχείρισης ξενοδοχείων και να επεκτείνουν περαιτέρω τη δυναμική της. Επιπλέον, η DHR Services αναπτύσει δράση στους τομείς της συμβουλευτικής στον τομέα της φιλοξενίας, στην ανάπτυξη πωλήσεων και εμπορικών πολιτικών.

Άλλωστε ο στόχος είναι η αύξηση του αριθμού των υπό διαχείριση ξενοδοχείων της σε tier-1 προορισμούς που προσελκύουν luxury ταξιδιωτικό κοινό στη νησιωτική Ελλάδα καθώς επίσης και σε Πειραιά & Αθήνα.

“Βλεποντας τη δυναμική του τουρισμού αλλά και με την τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει από την αλυσίδα μονάδων που διαχειριζόμαστε ήδη, θέλουμε να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα αλλά και σε γειτονικές χωρες” ανέφερε η Έβελυν Χριστοπούλου - Αλεξοπούλου, που παράλληλα εργάζεται σε πλάνο θεματικών δράσεων για τον εμβληματικό Domotel Kastri.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Dοmotel Kastri, το ξενοδοχείο δυναμικότητας 86 δωματίων της αλυσίδας Domotel Hotels and Resorts έχει κυρίως προσανατολισμό σε εταιρικά και mice events και σε τροχιά είναι σχέδιο ανάπτυξης του leisure.

“Επιδιώκουμε να αναλάβουμε τη διαχείριση περισσότερων ξενοδοχείων που φέρουν κάποιο διεθνές brand, ως white flag operators”. προσέθεσε ο Γιάννης Χωμενίδης, Chief Executive Officer της εταιρείας στο πλαίσιο παρουσίασης των σχεδίων της DHR Services.

“Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από Ελληνες επιχειρηματίες είτε να βάλουν το ξενοδοχείο τους κάτω από την ομπρέλα κάποιας αλυσίδας, είτε να αλλάξουν brand. Αυτό το μοντέλο δεν το συναντούσε κανείς την προηγούμενη δεκαετία. Τώρα έχουν καταλάβει όλοι πόσο αναγκαίο ή θετικό είναι να βρίσκεται ένα ξενοδοχείο κάτω από μια διεθνή αλυσίδα", προσέθεσε ο CEO της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται και η σύναψη περισσότερων συνεργασιών στο πλαίσιο της εμπορικής υποστήριξης των μονάδων. Η DHR Services, μάλιστα, μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει συνεργασίες με τους κολοσσούς της φιλοξενίας διεθνώς, μεταξύ των οποίων η Hilton, η Radisson και η Marriott.

Να σημειωθεί ότι η DHR Services (www.dhrservices.com) είναι μια καταξιωμένη Management Services εταιρία στον κλάδο του Hospitality, με υπηρεσίες που αφορούν στο Hotel Management, Hotel Asset Management, Hospitality Consultancy & Advisory, καθώς επίσης και παροχές Commercial Excellence (Sales and Marketing). Επίσης η DHR Services είναι πιστοποιημένοι διαχειριστές διεθνών ξενοδοχειακών brands και έχουν την αποκλειστική διαχείριση της βραβευμένης αλυσίδας Domotel Hotels & Resorts (www.domotel.gr).

Υπενθυμίζεται ότι στα Domotel Hotels and Resorts είναι τα: Domotel Kastri Αθήνα, Domotel Olympia Thessaloniki, Domotel Xenia Volos, Domotel Arni Καρδίτσα, Domotel Neve Καϊμάκτσαλαν, Domotel Anemolia Arachova, Domotel Agios Nikolaos Syvota.

Εκτός από αυτά, στο πελατολόγιο της εταιρείας εντάχθηκαν το 2023 τρία ακόμη ξενοδοχεία, δύο στην Κρήτη (το Radisson Blu Beach Resort, Milatos και ένα project που αναπτύσσει το ισραηλινών συμφερόντων ISSTA Travel, το Eco Dome Resort) και ένα στη Μύκονο, το Semeli Coast, με brand selection που θα κάνει πρεμιέρα στο Πάσχα.

Στο παρελθόν η εταιρεία έχει προσφέρει υπηρεσίες hospitality consultancy για το ξενοδοχείο Euphoria Retreat, ενώ σήμερα παρέχει υπηρεσίες asset management σε μεγάλους θεσμικούς επενδυτές σε διάφορα πολύ ηχηρά deals που έχουν γίνει στη χώρα.

Γιώργος Αλεξάκης #DHR_SERVICES #Κωνσταντίνος_Αλεξόπουλος #ΕΒΕΛΥΝ_ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ_–_ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Keywords
Αναζητήσεις
se-trochia-anaptyxis-i-dhr-services---oi-stochoi.htm
Τυχαία Θέματα