Κολομβία: Ελικόπτερο με 6 επιβαίνοντες έπεσε σε ταράτσα-Το σοκαριστικό βίντεο

Τουριστικό ελικόπτερο με 6 επιβαίνοντες, συνετρίβη σε ταράτσα στην Κολομβία δευτερόλεπτα αφού απογειώθηκε, χωρίς ευτυχώς κανείς να χάσει τη ζωή του.

Το βίντεο από κινητό τηλέφωνο έδειξε το ελικόπτερο Bell 206 να αναχωρεί για μια τουριστική πτήση όταν ξαφνικά άρχισε να περιστρέφεται εκτός ελέγχου. Στη συνέχεια κατέρρευσε και κρεμάστηκε επικίνδυνα από την πλευρά ενός κτιρίου.

Οι αρχές διερευνούν εάν το ατύχημα συνέβη εξαιτίας τεχνικού προβλήματος

Το ελικόπτερο

χρησιμοποιούταν για την εκτέλεση τουριστικών πτήσεων πάνω από την πόλη, διάρκειας 12 έως 15 λεπτών.

Η έρευνα για τα αίτια της συντριβής συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το Daily Mail Online, η Luisa Osorio και ο Αμερικανός φίλος της Francisco Salas δήλωσαν στη Noticias Caracol ότι μπήκαν στην πτήση για να καταγράψουν περιεχόμενο για τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της καριέρας της ως τραγουδίστριας και του καναλιού του στο YouTube και πίστευαν ότι δεν θα τα κατάφερναν να βγουν ζωντανοί.

«Επιβιβαστήκαμε. Κυριολεκτικά όταν ανέβαινε δεν μπορούσε να το κάνει τελείως», δήλωσε ο Osorio. «Άρχισε να περιστρέφεται, να περιστρέφεται πολύ γρήγορα και είπαμε: "Θα πεθάνουμε εδώ"».

Ο Osorio θυμήθηκε ότι οι διασώστες τους έδωσαν οδηγίες να μην κουνηθούν, να μην κάνουν απολύτως τίποτα, να μην αναπνεύσουν καν καθώς προσπαθούσαν να τους βγάλουν έξω.

Ο Salas τηλεφώνησε στους γονείς του στην πατρίδα του στις Ηνωμένες Πολιτείες για να τους αποχαιρετήσει επειδή πίστευε ότι θα πέθαιναν.

«Είχα το τηλέφωνό μου και μίλησα με τη μητέρα μου», είπε. «Τους κάλεσα και είχα μια βιντεοκλήση μαζί τους. Είπα αντίο. Ακόμα και τον αδελφό μου. Και ήταν μια πολύ σοβαρή στιγμή. Ήθελα απλώς να τους αποχαιρετήσω και να τους ευχαριστήσω όλους».

Το αεροσκάφος έπεσε και προσέκρουσε στην πλευρά ενός κτιρίου, όπου εγκλωβίστηκε μεταξύ της κατασκευής και μιας κεραίας.

Ένα δεύτερο βίντεο δείχνει τον πιλότο να βγαίνει από το ελικόπτερο και να κρατιέται από μια σκάλα που ήταν στερεωμένη στην κεραία.

Κάτοικοι έσπευσαν στο σημείο και βοήθησαν τους επιβαίνοντες να σωθούν.

#Κολομβία #ΕΛΙΚΟΠΕΤΡΟ #Πτώση #επιβαίνοντες #ταράτσα
Keywords
Αναζητήσεις
kolomvia-elikoptero-me-6-epivainontes-epese-se-taratsa-to-sokaristiko-vinteo.htm
Τυχαία Θέματα