Εκκενώθηκαν ξανά πέντε αεροδρόμια στη Γαλλία

Εκ νέου σήμανε συναγερμός στη Γαλλία, και ειδικότερα σε τέσσερα αεροδρόμια της χώρας, τα οποία εκκενώθηκαν νωρίτερα.

Τα αεροδρόμια που εκκενώθηκαν αυτή τη φορά είναι εκείνων των Μονπελιέ, της Νάντη, του Μπορντό της Λιλ και του Beauvais, καθώς υπήρχαν απειλές για βόμβες.

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, και δεδομένου ότι η Γαλλία

έχει τεθεί σε ύψιστο συναγερμό για τρομοκρατικές ενέργειες, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας, Ερίκ Ντυπόν Μορετί χαρακτήρισε «μικρές μαριονέτες» αυτούς που κρύβονται πίσω από τους ψευδείς συναγερμούς και προειδοποίησε ότι θα «βρεθούν» και θα «τιμωρηθούν».

Ο νομάρχης της περιφέρειας Hérault, ανέφερε ότι η αστυνομία έχει σπεύσει στο αεροδρόμιο του Μονπελιέ «για να καθορίσει μια περίμετρο ασφαλείας». Στο σημείο σπεύδουν και πυροτεχνουργοί «για να αρθούν οι αμφιβολίες».

{https://twitter.com/Prefet34/status/1714929688970146199}

«Η επιχείρηση για τη διαλεύκανση τυχόν αμφιβολιών που διεξήγαγε η γαλλική κυβέρνηση ολοκληρώθηκε στις 11.50 π.μ., επιτρέποντας στους εργαζόμενους και τους επιβάτες να επιστρέψουν σταδιακά στον τερματικό σταθμό. Η κυκλοφορία θα είναι πλέον σε θέση να συνεχιστεί», ανέφερε σε ανακοίνωση του, το αεροδρόμιο Nantes Atlantique.

Το ίδιο ισχύει και για τη Λιλ, όπου το αεροδρόμιο μπόρεσε να επαναλειτουργήσει «σταδιακά» λίγο πριν από το μεσημέρι, μετά την άρση του συναγερμού. Δύο πτήσεις έπρεπε να εκτραπούν, ενώ αναμένονται καθυστερήσεις για τους επιβάτες.

ΓαλλίααεροδρόμιαΣΥΝΑΓΕΡΓΜΟΣ
Keywords
Αναζητήσεις
ekkenothikan-xana-pente-aerodromia-sti-gallia.htm
Τυχαία Θέματα