Αποστολάκης: Δεν προλαβαίνουμε συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο

Υπέρμαχος της μετάθεσης του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τον Νοέμβριο, παρουσιάστηκε, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ναύαρχος Αποστολάκης τόνισε, ότι «χρειάζεται χρόνος και κινήσεις με τη σειρά που πρέπει.

Απαιτείται προετοιμασία. Το να επικαλούμαστε το συνέδριο ως σημειο αντιπαράθεσης δεν έχει νόημα.

Ο Κασσελάκης δεν φοβάται

τις διαδικασίες», είπε απαντώντας σε ερώτηση στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ σχετικά με τις αιτίες που δεν έχει ξεκινήσει από το νέο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, διάλογος στα όργανα του κόμματος για τη σύγκληση οργάνων και συνεδρίου.

Ο κ. Αποστολάκης πρόσθεσε ότι «θεωρώ ότι το συνέδριο πρέπει να γίνει όταν είναι έτοιμο το κόμμα να το κάνει, όχι όταν για λόγους σκοπιμότητας θέλει κάποιος να το κάνει τώρα .

Θεωρώ πάντως ότι τον Νοέμβριο δεν προλαβαίνουμε συνέδριο».

Απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη που μίλησε για εργαλειοποίηση του ονόματος του Αλέξη Τσίπρα, την οποία και ο ίδιος επέτρεψε, είπε ότι ««Να σεβόμαστε την ιστορία του Αλέξη Τσίπρα και να μην τον χρεώνουμε με πράγματα που δεν έχουν αξία».

Για τους φόβους περί διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αποστολάκης ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας ότι κανείς δεν περισσεύει, διαμηνύοντας ωστόσο αν και οι αντιδράσεις έχουν μια φυσιολογική υπόσταση, πλέον έχουν αρχίσει να ξεπερνούν το φυσιολογικό».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις μετά την εκλογή νέου αρχηγού, σημείωσε: «θα μπορούσαμε να πάρουμε σοβαρά τις αποδόσεις και τα μεγέθη των δημοσκοπήσεων.

Αυτή τη στιγμή το κόμμα είναι σωστό στο να πατήσει τα πόδια του, στο να απαριθμήσει τα αρχικά στοιχεία που πρέπει να ρυθμιστούν».

Αναφορικά με το ταξίδι στην Κύπρο που έχει προαναγγείλει ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «Ο στόχος είναι να ενημερωθεί απευθείας από την Κύπρο, να κουβεντιάσει τα θέματα που υπάρχουν με τους αντίστοιχους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της Κύπρου, με τον κ. Χριστοδουλίδη, να δει από κοντά όλη αυτή την ιστορία που πρέπει να δούμε, να επισκεφθεί τους χώρους, τους ιερούς και τους συμβολικούς της Κύπρου».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Κοτζιά, ο ναύαρχος Αποστολάκης τόνισε «δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι όλα είναι ανοιχτά. Γιατί όχι;».

ΑποστολάκηςΣΥΡΙΖΑσυνέδριο ΣΥΡΙΖΑΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
apostolakis-den-prolavainoume-synedrio-syriza-ton-noemvrio.htm
Τυχαία Θέματα
Αποστολάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Νοέμβριο,apostolakis, syriza, noemvrio