ΕΛ.ΠΕ: Προσλαμβάνονται άμεσα διπλωματούχοι μηχανικοί και χημικοί – Αιτήσεις

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς και εμπορικούς Ομίλους στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Διπλωματούχους Μηχανικούς και Χημικούς για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν

την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης, συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018.

Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης πρόσληψης, επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι υποχρεωτικά θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν, ηλεκτρονικά και μόνο, τη συγκεκριμένη αίτηση πρόσληψης, να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα πεδία με την ένδειξη του αστερίσκου, να επισυνάψουν, ηλεκτρονικά και μόνο, όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις, καθώς και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, σε ψηφιακή μορφή.

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για έναν κωδικό θέσης. Δεν θα γίνουν αποδεκτές αιτήσεις που θα υποβάλλονται με άλλο τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού τρόπου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι αιτήσεις πρόσληψης θα θεωρούνται άκυρες. Οι υποψήφιοι, που θα υποβάλουν αίτηση πρόσληψης χωρίς να πληρούν όλα τα αναφερόμενα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις της θέσης ή σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησής τους λόγω των προαναφερόμενων, δε θα λάβουν ειδοποίηση από την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις θέσεις στα ΕΛΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα