Σε 36 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων οι Υποτροφίες COSMOTE

Απονεμήθηκαν σε 36 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων, οι Υποτροφίες COSMOTE, ύψους 545.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Στα 18 χρόνια του προγράμματος, έχουν δοθεί συνολικά 700 υποτροφίες, συνολικής αξίας 6 εκατ. ευρώ.
«Με ενδιαφέρει πολύ η αρχιτεκτονική. Όταν τελειώσω τις σπουδές μου, θέλω να κάνω ένα μεταπτυχιακό αλλά και να ταξιδέψω σε πόλεις με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον για να διευρύνω τους ορίζοντές μου», είπε η Νάντια, φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. «Πιστεύω ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον

όλης της ανθρωπότητας. Με ενδιαφέρει, μετά τις σπουδές μου, να εργαστώ σε μία εταιρεία που ασχολείται με τη ρομποτική», είπε ο Θεοχάρης που σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.


Η Ειρήνη, που ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, πιστεύει ότι η τεχνολογία μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές και στον τομέα της ιατρικής και μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία και την ακρίβεια πολλών τεχνικών, ώστε για παράδειγμα να μειωθεί η θνησιμότητα στις χειρουργικές επεμβάσεις.
Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE περιλαμβάνει 35 υποτροφίες για συγκεκριμένες σχολές, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ , και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.
Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους της laptop και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα