Quinteto Astor Piazzolla

Το βραβευμένο με Latin Grammy Quinteto Astor Piazzolla, που αποτυπώνει για περισσότερα από 20 χρόνια τον χαρακτηριστικό ήχο και το πλούσιο ρεπερτόριο του θρυλικού Αργεντίνου συνθέτη Astor Piazzolla, έρχεται για πρώτη φορά στο ΚΠΙΣΝ και μας ταξιδεύει σε εκρηκτικούς ήχους tango.
Δευτέρα 24/02 – 20.30, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ.
Τιμή

εισιτηρίου: 15 ευρώ, 10 ευρώ & 5 ευρώ (μειωμένο).
Μειωμένα εισιτήρια των 5 ευρώ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.

Μάρκελλος Χρυσικόπουλος

Η μαγεία του Αntonio Vivaldi
Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος εμφανίζονται οι μουσικοί της Καμεράτα – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής και η σπουδαία Ιταλίδα μεσόφωνο Romina Basso, σε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στο ιταλικό μπαρόκ με κοντσέρτα και άριες από έργα του Αntonio Vivaldi σε διεύθυνση του Μάρκελλου Χρυσικόπουλου.
Στη συναυλία θα ακουστούν αποσπάσματα από κοντσέρτα και άριες του Βενετσιάνου συνθέτη, πολλές από τις οποίες ηχογράφησε ή παρουσίασε για πρώτη φορά σε σύγχρονη εκτέλεση η Romina Basso.
H Romina Basso είναι Ιταλίδα μεσόφωνος με σπουδές στο Conservatoire Βenedetto Marcello στη Βενετία. Εμφανίζεται τακτικά στο Theatre des Champs-Elysees, στο Lincoln Center και στο Theater an der Wien, ενώ έχει ερμηνεύσει σημαντικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους και έχει συνεργαστεί με επιφανείς διευθυντές ορχήστρας απ’ όλο τον κόσμο.

Romina Basso

Εισιτήρια 15 ευρώ, 10 ευρώ και 5 ευρώ (μειωμένο).
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 20.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα