«Το παιδί σκοτώθηκε για να μας σώσει»

«Το παιδί σκοτώθηκε για να μας σώσει»25.07.2019Ρεπορτάζ

«Καρφώθηκε στο δέντρο για να μη μας χτυπήσει» λέει οδηγός για τον ελιγμό του Αλέξ. Ζαχαριά

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά, γιο του ιδιοκτήτη της γνωστής μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών, καθώς φαίνεται πως θυσίασε τη ζωή του για να μην οδηγήσει στον θάνατο άλλους ανθρώπους.

Η μαρτυρία του οδηγού του οχήματος που προπορευόταν του μοιραίου Golf

GTI, το οποίο οδηγούσε ο άτυχος 23χρονος, αποκαλύπτει ότι ο νεαρός βρέθηκε αντιμέτωπος με το τραγικό δίλημμα να πέσει πάνω του, με κίνδυνο να προκαλέσει και άλλους θανάτους, ή να καρφωθεί στο δέντρο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. 

«Σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Στην ουσία, έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει. Εχω μέσα μου στενοχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι και μας χτυπούσε, θα ήμασταν και εμείς νεκροί» κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος γόνος της οικογένειας Ζαχαριά κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Τραπεζούντος, όταν αντιλήφθηκε ότι ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου είχε βγάλει φλας για να στρίψει αριστερά.

Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πολλές επιλογές. Προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του, φέρεται ότι έστριψε το τιμόνι του δεξιά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να πέσει με σφοδρότητα πάνω στο δέντρο, κόβοντας ακαριαία το νήμα της δικής του ζωής.

Την άμορφη μάζα στην οποία μεταμορφώθηκε μέσα σε μια στιγμή το Golf του νεαρού Αλέξανδρου περιέγραψε ένας κάτοικος της περιοχής, που μένει δίπλα στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος και ο οποίος βγήκε από το σπίτι όταν άκουσε τον εκκωφαντικό κρότο. «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ηταν το αυτοκίνητο...» είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε φύγει λίγη ώρα νωρίτερα από ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας για να βρει κάποιους φίλους του, καθώς είχε προηγηθεί κάποιου είδους παρεξήγηση.

Το ατύχημα με τη Ferrari

Ο «διάδοχος» της αλυσίδας Ζαχαριάς είχε φλερτάρει άλλη μία φορά με τον θάνατο στο οδόστρωμα, όταν τον Αύγουστο του 2014 η κόκκινη Ferrari στην οποία επέβαινε με οδηγό τον πατέρα του καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στην Εκάλη.

Τότε ο πατέρας και ο γιος είχαν βγει σχεδόν αλώβητοι από τη σφοδρή πρόσκρουση.

Keywords
Τυχαία Θέματα