Περιμένοντας και τον Μοράν

Περιμένοντας και τον Μοράν02.01.2018Ποδόσφαιρο

Ο Ισπανός μέσος τα έχει βρει με την ΑΕΚ και απομένουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο διάρκειας τριάμισι ετών

Ερικ Μοράν ο δεύτερος! Ο 26χρονος Ισπανός μέσος της Λεγκανιές έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο για τριάμισι χρόνια με την ΑΕΚ και, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει το δεύτερο χειμερινό, μετά τον Μασούντ, «χτύπημά» της.

«Ρητή επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ η απόκτησή του. Είναι ένας

πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό μέλλον» ανέφερε η «Marca» και τις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Μοράν.

Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ έστειλε ευχές με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο! Οι παίκτες της «Ενωσης» επέλεξαν να ευχηθούν «καλή χρονιά» από τα χώματα των προγόνων και ιδρυτών του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επαιξαν στο εργοτάξιο

Μάλιστα, με την προτροπή του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα, αλλά και τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, έπαιξαν για λίγο μπάλα στο λασπωμένο τερέν του εργοταξίου!

Οι στιγμές ήταν ιστορικές, αφού η μπάλα ακούμπησε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου πρώτη φορά ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια και το γκρέμισμα του πάλαι ποτέ «Νίκος Γκούμας» το 2003! «Και του χρόνου σπίτι μας» ευχήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», που μετρούν αντίστροφα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

«Καλωσορίζουμε το 2018 και στοχεύουμε ψηλότερα με τη φιλοδοξία να φέρουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στην κορυφή. Τα όνειρά μας έχουν πλέον στέρεες και υγιείς βάσεις, διαθέτουν τον ισχυρότερο εγγυητή! Αποδείξαμε μέσα στο 2017 ότι, όταν είμαστε όλοι μαζί και όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους Ελληνες φιλάθλους, με αγάπη για την ομάδα μας και ένα πολύ καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο» ήταν και το μήνυμα της ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα