Επαφές για το PAO Foundation, χωρίς άμεσες εξελίξεις

Επαφές για το PAO Foundation, χωρίς άμεσες εξελίξεις02.01.2018Πρόσωπα

Αναμφίβολα η χθεσινή ήταν η πιο δύσκολη Πρωτοχρονιά της ιστορίας του.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί για να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι θα φανεί στην πορεία.

Οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον σύλλογο καλούνται να βρουν λύση

άμεσα. Το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο προσκήνιο. Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ κράτησε στο συρτάρι το πλάνο του για το PAO Foundation, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Το πρότζεκτ φέρεται να προχωράει κανονικά μέσω επαφών και διαπραγματεύσεων, ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει σύντομα κάποια νέα κρούση στην ΠΑΕ, καθώς ο Γιαννακόπουλος κρίνει ότι οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ώριμες.

Το κακό για το «Τριφύλλι» είναι ότι οι υποχρεώσεις τρέχουν και αυτές μπορεί να τον καταδικάσουν ακόμη και σε εξωαγωνιστικό υποβιβασμό. Αυτό που δεν θα επιτρέψει ο Ουζουνίδης είναι η ομάδα να πέσει αγωνιστικά. Γι' αυτό προσπαθεί με όλους τους τρόπους να την ενισχύσει, εν όψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Η απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου ανακοινώθηκε επίσημα και πλέον οι υπεύθυνοι αναζητούν επιθετικό, με τον Θανάση Παπάζογλου που ανήκει στην Κόρτραϊκ, αλλά δεν υπολογίζεται από τους Βέλγους, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα