«Παγωμένο» φιλί Κυριάκου - Ντόρας

«Παγωμένο» φιλί Κυριάκου - Ντόρας06.12.2017Πρόσωπα

Εντονη αμηχανία κατά την κοινή εμφάνισή τους σε δράση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης»

Την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους έκαναν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την ανακοίνωση από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης του αποκλεισμού της αδελφής του από κάθε υπουργικό ή άλλο δημόσιο αξίωμα με κυβέρνηση της Ν.Δ.

Οι

δυο τους παρέστησαν σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» για τη δεντροφύτευση των Λευκών Ορέων της Κρήτης, ως τελευταία επιθυμία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που υλοποιείται από δωρεές οι οποίες προσφέρθηκαν αντί στεφάνων στην κηδεία του. Ηταν όλη η οικογένεια εκεί, πλην του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.



Παρόντες επίσης ήταν οι στενοί συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργού, όπως ο αστυνομικός του Μανούσος Γρυλλάκης, η ιδιαιτέρα γραμματέας του Σάκη Κυπραίου και ο ανιψιός του Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έφτασε στον χώρο μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με εμφανή τη μεταξύ τους αμηχανία, τουλάχιστον στην αρχή. Κάθισαν δίπλα δίπλα, ωστόσο η γλώσσα του σώματος φανέρωνε ότι αμφότεροι μάλλον δεν αισθάνονταν ιδιαίτερα άνετα. Η πρώην υπουργός έδειχνε ενήμερη για το θέμα, κάνοντας συνεχείς παρατηρήσεις, την ώρα που ένας από τους παρισταμένους αποκάλυπτε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε περπατήσει σε ένα από τα εν λόγω μονοπάτια - κάτι που επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο ίδιος, με έντονες τη συγκίνηση και τη νοσταλγία στον λόγο του.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να φιλήσει την αδελφή του, προφανώς θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις περί κακών σχέσεων ανάμεσά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα