ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 28/09/2023

● Ο Δημήτρης Καιρίδης είναι υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και μέγας φονέας των… δράκων που έλεγε προεκλογικά η Ν.Δ. (από το 2019) ότι θα προέβαινε, τάχα μου και δήθεν, σε απελάσεις των λαθρομεταναστών.

● Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ είπε: «Συνολικά στην Ελλάδα έχουμε 700.000 νόμιμους μετανάστες […] και περίπου 300.000, δεν είναι σίγουρος ο αριθμός, διότι μιλάμε για παράτυπους, μετανάστες χωρίς χαρτιά. Σε αυτόν τον πληθυσμό των

300.000 θα υπάρξει, πρόθεσή μας είναι, μία λελογισμένη παρέμβαση, χωρίς να δημιουργείται, επαναλαμβάνω, κανένας νέος μαγνήτης για προσέλκυση περαιτέρω παράνομων ροών, γιατί αυτός είναι πάντα ο κίνδυνος».

● Η ελεύθερη απόδοση των ανωτέρω είναι ότι επίκειται νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Αφού 300.000 τους μετρά και το κομπιουτεράκι του Καιρίδη και του Μητσοτάκη και σε 300.000 θα γίνει μία «λελογισμένη παρέμβαση», τότε σε όποιον βρίσκεται εδώ θα του πουν «πέρνα, κυρ Χουσεΐν, κυρ Μουτόμπο και κυρία Τζεμιλέ να πάρεις τα χαρτιά σου».

● Αν ισχυρίζεσαι ότι δεν γνωρίζεις πόσους ακριβώς λαθρομετανάστες έχεις (αφού δεν τους έχεις καταγεγραμμένους και ζουν χωρίς χαρτιά), θα μάθεις τον ακριβή αριθμό αν τους πεις ότι νομιμοποιήθηκαν.

● Στο τέλος ίσως μας πουν ότι δεν τους είχανε μετρήσει και πολύ σωστά και τελικά η σούμα είναι κάνα δυο εκατομμύρια, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχει διοριστεί από τις ΗΠΑ άλλος πρωθυπουργός (ναι, αυτός που νομίζετε) και θα ετοιμαστεί να φέρει και να νομιμοποιήσει άλλους τόσους.

● Μέσα στο ζοφερό άγγελμα ως κακόγουστο αστείο ηχεί αυτό που είπε ο Καιρίδης, ότι η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών από την κυβέρνηση θα γίνει «χωρίς να δημιουργείται κανένας νέος μαγνήτης για προσέλκυση περαιτέρω παράνομων ροών».

● Δηλαδή, θα ακούσουν στην Αφρασία ότι όποιος μπουκάρει στην Ελλάδα (άρα στην Ευρώπη) νομιμοποιείται και δεν θα σκεφτούν να κάνουν το ίδιο.

● Ετοιμαστείτε για κλιμάκωση και επιτάχυνση του εποικισμού από αλλογενείς πληθυσμούς και πλήρη εξισλαμισμό της χώρας.

● Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταπολεμά τη λαθρομετανάστευση, νομιμοποιώντας τους λαθρομετανάστες.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα