ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 17/07/2023

● Ο πρωθυπουργικός ανιψιός Μπακογιάννης είναι κλασική τριτοκοσμική φιγούρα. Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με όσα νομίζει, τότε κρίνει ότι αυτό είναι κακό για την πραγματικότητα, όχι για τον ίδιο.

● Δήλωσε για τον «Μεγάλο Περίπατο»: «Εχει καθυστερήσει, αλλά το αποτέλεσμα είναι που θα αξιολογηθεί». Στα πόσα τέρμινα υπολογίζει την καθυστέρηση; Και τα λεφτά των δημοτών που χρησιμοποιήθηκαν σαν… καύσιμη ύλη για τα πειράματά του υπολογίζονται ως καθυστέρηση;

● Η Ελένη Παπαδοπούλου, διδάκτωρ Διδακτολογίας Γλωσσών

και Πολιτισμών, εκπαιδευτικός και αρθρογράφος της «δημοκρατίας», δήλωσε την πρόθεσή της να φτιάξει συνδυασμό για να διεκδικήσει τη δημαρχία των Αθηνών.

● Μακάρι να τα καταφέρει και αξίζει κάθε βοήθεια. Οι αγώνες της για τη διατήρηση του ελληνικού χαρακτήρα της πρωτεύουσας και για την ποιότητα ζωής των πολιτών στο ιστορικό κέντρο αποτελούν εγγύηση για την επάρκεια και το ήθος της.

● Επίσης, εξαιρετική είδηση για τις εξελίξεις στις δημοτικές εκλογές είναι η επισημοποίηση της πρόθεσης του γνωστού και μαχητικού δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου να θέσει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

● Ο κ. Καλόγηρος είναι ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία κι εδώ και χρόνια έχει θυσιάσει υλικούς και ψυχικούς πόρους στον αγώνα για την υπεράσπιση του έθνους και του λαού.

● Επιλογές, λοιπόν, υπάρχουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Μένει να αποδειχθεί αν υπάρχει και η λαϊκή βούληση για αλλαγές επί τα βελτίω.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 17072023,iremologio defteras 17072023