Η Παναγία «πρόδωσε» τον Αλβανό με την κοκαΐνη

Η Παναγία «πρόδωσε» τον Αλβανό με την κοκαΐνη16.01.2018Ρεπορτάζ

Ενα εικόνισμα έβαλε σε υποψίες αστυνομικό, που βρήκε την κρύπτη

Ασέβεια προς τα θεία αποτελεί η απίστευτη ενέργεια ενός Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών, που καταχώνιαζε πίσω από την εικόνα της Παναγίας (!), σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, ποσότητες κοκαΐνης.

Στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την Ελληνίδα φίλη του στο κέντρο του Πειραιά ο 35χρονος Αλβανός είχε δημιουργήσει με γυψοσανίδες την ειδική κρύπτη πάνω από το

κάσωμα μιας εσωτερικής πόρτας. Η εικόνα της Παναγίας έκρυβε το πορτάκι που άνοιγε την κρύπτη όπου φύλαγε τα ναρκωτικά και τα χρήματα που έβγαζε από τη διακίνηση κοκαΐνης στα στέκια των τοξικομανών.

Είχαν πληροφορίες

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες γι' αυτόν και μια ειδική ομάδα έκανε έρευνες για να τον εντοπίσει, κάτι που συνέβη πριν από μερικές μέρες. Οταν αποφάσισαν να επέμβουν, συνέλαβαν τον 35χρονο μόλις βγήκε από το διαμέρισμα, αλλά δεν είχε πάνω του ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί έψαξαν το διαμέρισμα απ' άκρη σ' άκρη, αλλά δεν βρήκαν ό,τι περίμεναν και πίστεψαν αρχικά πως η πληροφορία ήταν εσφαλμένη.
Ωστόσο, η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού αποδείχτηκε καθοριστική και αποκάλυψε το μυστικό του αλλοδαπού.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός παραξενεύτηκε όταν είδε ότι στο σπίτι υπήρχε μία και μοναδική εικόνα και μάλιστα πάνω από το κάσωμα της εσωτερικής πόρτας. Ετσι, έβγαλε την εικόνα, αφού πρώτα έκανε τον σταυρό του, και αποκαλύφθηκε η κρύπτη!
Στο εσωτερικό της, σύμφωνα με την Ασφάλεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 157 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 19,9 γραμμαρίων, τέσσερα κιλά και 110 γραμμάρια μιας ουσίας σε μορφή βράχου για τη νόθευση της κοκαΐνης, ένα κιλό και 269 γραμμάρια άλλης ουσίας για τη νόθευση της ηρωίνης και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Κατασχέθηκαν επίσης 12.560 ευρώ, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, πέντε κινητά και ένα πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Σε άλλο χώρο του διαμερίσματος βρέθηκαν δύο καλούπια και μια μεταλλική πρέσα, κατάλληλα για τη νόθευση των ναρκωτικών.

Ξετρύπωσε λαθρεμπόρους η σκυλίτσα της ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος στη δράση δύο Ελλήνων που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Κέρκυρα έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης του νησιού το περασμένο Σάββατο. Για την επιτυχημένη εξιχνίαση της υπόθεσης είχαν στον πλευρό τους, ως πολύτιμη σύμμαχο, την εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών σκυλίτσα που ακούει στο όνομα Vamma.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συνελήφθησαν στο νησί του Ιονίου ένας 51χρονος άνδρας και ο 41χρονος συνεργός του, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 51χρονου, ο τετράποδος ανιχνευτής ξετρύπωσε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, που είχε τη μορφή πλακιδίου και ζύγιζε ένα κιλό και 105 γραμμάρια, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ. Παράλληλα, κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και δύο οχήματα που αποτελούσαν μέσα διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες, με τις κατηγορίες της οργανωμένης διακίνησης ναρκωτικών, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα