«Δεν ήρθα για να σώσω παλιές ηλιθιότητες»

«Δεν ήρθα για να σώσω παλιές ηλιθιότητες»19.01.2018Πρόσωπα

Σε απόγνωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης (φωτό)!

«Δεν βλέπω διάθεση να βοηθήσει (ο Γιάννης Αλαφούζος). Οταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, δεν ήταν φιλοδοξία μου να σώσω τις ηλιθιότητες των προηγούμενων χρόνων. Παρ’ όλα αυτά εδώ και τέσσερις μήνες αυτός ο σύλλογος υπάρχει» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του στη Nova, προσθέτοντας για τα μεταγραφικά: «Πώς να κάνουμε

συμφωνία με κάποιον παίκτη χωρίς να έχουμε λεφτά; Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια διαδικασία πτώχευσης. Αυτό που κάνεις για να συντηρηθείς είναι να πουλάς. Οπως σε ένα σπίτι πουλάς την τηλεόραση, τον καναπέ και κάθεσαι στο πάτωμα. Δεν είναι πωλήσεις αυτό που κάνουμε, είναι αποχωρήσεις. Δεν εισπράττουμε. Προσπαθούμε να προχωρήσει λίγο ακόμα, να δούμε πού θα φτάσει. Υπάρχει από πίσω ένας λαός που υποφέρει. Εμείς υποφέρουμε από μέσα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που μόνο φεύγουν οι παίκτες. Θα πρέπει αγωνιστικά όμως να κρατηθούμε και σε ένα επίπεδο». Αφού επεσήμανε ότι περιμένει χειρότερες μέρες, κατέληξε πως «αυτό που γίνεται προσπάθεια από όλους εμάς είναι πώς θα σωθεί η ομάδα και όχι ο Ουζουνίδης, ο Τουμαζάτος, ο Βλάχος».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Μολέδο, οδεύει προς την Ιντερνασιονάλ (καταβάλλοντας 100.000 ευρώ στους «πρασίνους»), ενώ η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών ανακοίνωσε την «ελευθερία» του Κουτρουμπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα