Χειροπέδες σε δραπέτη που είχε σκοτώσει αστυνομικούς

Χειροπέδες σε δραπέτη που είχε σκοτώσει αστυνομικούς30.11.2017Αστυνομικά

Παραβίασε δύο άδειες ο Αντ. Καραμολέγκος

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες ο επικίνδυνος δραπέτης Αντώνης Καραμολέγκος (φωτό), ο οποίος τον Μάρτιο του 2015 είχε πάρει άδεια από τις Φυλακές Αλικαρνασσού και... ξέχασε να επιστρέψει.

Ο 50χρονος, που είχε σκοτώσει το 1990 τους αρχιφύλακες Λουκά Παπαλουκά και Δημήτριο Βούλγαρη, όταν του έκαναν νόημα να σταματήσει έξω από τη ΓΑΔΑ,

στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, συνελήφθη στα Σπάτα, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.
Οι αστυνομικοί πέρασαν, επίσης, χειροπέδες και σε μια 46χρονη γυναίκα. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν ένα πιστόλι, κυνηγετικά όπλα και πολλά φυσίγγια, ενώ στην αυλή υπήρχαν κλεμμένα αυτοκίνητα.

Μετά τη δολοφονία των δύο αστυνομικών, ο δράστης οδηγήθηκε στη φυλακή. Το 2010 πήρε άδεια και εξαφανίστηκε. Δεν έμεινε, όμως, για πολύ καιρό ελεύθερος... Η Αστυνομία τον συνέλαβε και οδηγήθηκε σε φυλακές της επαρχίας. Τον Μάρτιο του 2015 πήρε ξανά άδεια και έκτοτε ήταν καταζητούμενος. Εναν χρόνο αργότερα πυροβόλησε έναν σεσημασμένο τοξικομανή μέσα σε αυτοκίνητο, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο.

Αιτία της επίθεσης ήταν δοσοληψίες για ναρκωτικά. Ο Αντώνης Καραμολέγκος τραυμάτισε σοβαρά το θύμα του. Για εκείνη την επίθεση εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Για την ίδια υπόθεση καταζητούνταν και η γυναίκα που συνελήφθη μαζί του, χθες, στο σπίτι στα Σπάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα