«Αγγελούδια» για Αδωνι, Παπαντωνίου – Τσοχατζόπουλος!

«Αγγελούδια» για Αδωνι, Παπαντωνίου – Τσοχατζόπουλος!26.10.2018Πρόσωπα

Απίστευτες δηλώσεις έκανε χθες ο Αδωνις Γεωργιάδης...

...ο οποίος, «ξεπλένοντας» την περίοδο της πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, παρομοίασε με «αγγελούδια»... τον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Aκη Τζοχατζόπουλο, για να υποστηρίξει ότι έχουν γιγαντωθεί διαφθορά και σκάνδαλα επί των ημερών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.

Μάλιστα, την ώρα που η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και καταδικάσει

τον Aκη Τσοχατζόπουλο και έχει προφυλακίσει τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οταν έρθει η ώρα και θα ανοίξουμε τον φάκελο της περιόδου Τσίπρα, ο Γιάννος και ο Ακης θα φανούν αγγελούδια. Το να μιλάει για κάθαρση ο κ. Τσίπρας είναι το λιγότερο γελοίο». Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η επιστολή παραίτησης Κοτζιά «είναι πολύ μεγαλύτερο ζήτημα από την υπόθεση Παπαντωνίου».

Οι παραπάνω δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ. γίνονται τη στιγμή που τα τελευταία 24ωρα ο κ. Γεωργιάδης είναι στόχος κριτικών και ειρωνικών σχολίων για το ότι πέρυσι αναπαρήγαγε δηλώσεις του κ. Παπαντωνίου, με τις οποίες ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε χαρακτηρίσει «άθλιο πυροτέχνημα» τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Μάνος σε ανάρτησή του στο facebook γράφει: «Στην Ελλάδα κυνηγάμε αυτόν που τα παίρνει, όχι αυτόν που τα δίνει». Τονίζει ότι η δίκη θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα χωρίς χρονοτριβή, σε 30-40 μέρες, γιατί, όπως αναφέρει ο κ. Μάνος: «Αν οι κατηγορίες κατά Παπαντωνίου επιβεβαιωθούν, τότε θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο στη Thales ίσο προς το διπλάσιο του δικαστικώς επιβεβαιωμένου “δώρου” 5.600.000 ελβετικά φράγκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα