Το Μαξίμου προαναγγέλλει σκάνδαλα και στην Υγεία!

Το Μαξίμου προαναγγέλλει σκάνδαλα και στην Υγεία!26.10.2018Παρασκήνιο

Τη σημαία της κάθαρσης και του λεγόμενου ηθικού πλεονεκτήματος έναντι του παλαιού πολιτικού συστήματος υψώνει το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την προφυλάκιση Παπαντωνίου

Στο ίδιο πλαίσιο εξαπολύουν επιθέσεις σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις και για άλλα σκάνδαλα, δείχνοντας προς την

Πειραιώς και τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ταυτόχρονα, κυβερνητικά στελέχη, όπως ο Χριστόφορος Βερναρδάκης και άλλοι, ζητούν την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Κώστα Σημίτη, υπουργός του οποίου ήταν επί σειρά ετών ο προφυλακισμένος Γιάννος Παπαντωνίου, καθώς και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με βολές για την περίοδο του εκσυγχρονισμού και τα πάρτι με τις μίζες.

Επίσης, η κυβέρνηση, διά του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις εξεταστικές της Βουλής για δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα, για σκάνδαλα στην Υγεία κ.λπ. Σπύρου Λάππα, ανοίγει νέο γύρο με άξονα τη διαφθορά, προειδοποιώντας ευθέως τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ δεδομένου ότι πολιτικά πρόσωπα από τα δύο κόμματα φέρεται ότι είναι εμπλεκόμενα.
«Δεν είναι εκνευρισμένοι για τον Παπαντωνίου, αλλά γι' αυτά που έρχονται. Μάλλον αρχίζουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους» τόνισε ο κ. Λάππας και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στον χώρο της Υγείας τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε την τοποθέτηση Νικολούδη στη Βουλή ότι στα εξοπλιστικά η διαφθορά μπορεί να είναι γύρω στο 3%, αλλά στην Υγεία φτάνει το 24%.

«Τότε μείναμε άναυδοι. Τώρα, έπειτα από τρία χρόνια στην Εξεταστική της Υγείας, επιβεβαιώνεται πλήρως αυτό που είπε. Είναι ασύλληπτα τα μεγέθη. Είναι βασικό αίτιο της χρεοκοπίας της χώρας» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα