Αυτοκτόνησε από απογοήτευση η 44χρονη χήρα;

Αυτοκτόνησε από απογοήτευση η 44χρονη χήρα; 10.01.2018Αστυνομικά

Την αυτοκτονία προκρίνουν οι Αρχές ως την πιθανότερη αιτία θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη (φωτό), μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο άψυχο κορμί της δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, όπως μώλωπες ή κακώσεις (εσωτερικές ή εξωτερικές), ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά

και φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα εκδοθούν σε περίπου δύο εβδομάδες.

Η Ειρήνη ζούσε με τα τρία παιδιά της 25, 22 και 16 ετών στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Ο άντρας της, που είχε πεθάνει πριν από τρία χρόνια, της είχε αφήσει περιουσιακά στοιχεία που επέτρεπαν να ζουν άνετα η ίδια και τα παιδιά της. Ορφανή από κοριτσάκι και παντρεμένη από τα 18 της, η γοητευτική χήρα συνήψε σχέση με γνωστό γιατρό. Εκείνος, όμως, της ξεκαθάριζε ότι δεν θα χώριζε από τη σύζυγό του ούτε θα χαλούσε την οικογένειά του και το καλό όνομα που είχε στην τοπική κοινωνία.

Τον Σεπτέμβριο χώρισαν κι εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε σχέση με έναν άντρα από το Αγρίνιο. Ομως δεν ξεπέρασε ποτέ τον γιατρό στον οποίο, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, έστειλε ένα γραπτό μήνυμα λέγοντας: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα