Βίτσας για ΝΔ: Γιατί δεν θέτει ευθέως θέμα μίζας για τα πυρομαχικά;

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξη που έδωσε ρωτά γιατί η ΝΔ δεν θέτει ευθέως θέμα μίζας για τα πυρομαχικά.

Το ερώτημα γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν θέτει ευθέως θέμα μίζας σχετικά με το θέμα της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία βάζει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας

σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα υπογραμμίζει όσον αφορά τον ρόλο του Βασίλη Παπαδόπουλου ότι «αυτός ο άνθρωπος ήταν εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας. Δικός μας εκπρόσωπος ήταν η ΓΔΑΕΕ κι αυτό αποδεικνύεται από όλα τα έγγραφα».

Τέλος υποστήριξε ότι από την στιγμή που δεν πουλήθηκαν τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία η χώρα μας δεν έχασε τίποτα αφού δεν πούλησε τίποτα, «άρα μηδέν».

Όσον αφορά τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ ότι στη Ράκα της Συρίας, άλλοτε προπύργιο των τζιχαντιστών, βρέθηκαν πυρομαχικά που είχε προμηθεύσει το 2014 ο Βασίλης Παπαδόπουλος ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε: «Τα όπλα που χρησιμοποιούσε ο ISIS ήταν κάποιας κατασκευής, ήταν Αμερικάνικα, Ρώσικα, Τούρκικα. Αυτό τι σημαίνει ότι η Αμερική και η Ρωσία πουλάνε όπλα στον ISIS; Για εμένα δεν υπάρχει θέμα, τουλάχιστον ως αύτη τη στιγμή».

The post Βίτσας για ΝΔ: Γιατί δεν θέτει ευθέως θέμα μίζας για τα πυρομαχικά; appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα