Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Πότε φεύγει από Θεσσαλονίκη

Έδωσε τελικά η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία την πρόγνωσή της και το ιστορικό Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ φεύγει από Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει στη βάση του.

Μετά από δύο μήνες επιτυχημένης παρουσίας στη Θεσσαλονίκη και ρεκόρ επισκεπτών το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, το «Θωρηκτό της Νίκης» το πλοίο της καρδιάς των Ελλήνων, φεύγει από τη

συμπρωτεύουσα για να επιστρέψει στην Αθήνα και στη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Κατά τον πλού το ΑΒΕΡΩΦ θα συνοδεύεται από τη φρεγάτα ΕΛΛΗ, ενώ μπορούν πλωτά σκάφη ιδιωτών και Συλλόγων να το συνοδέψουν στο ταξίδι της επιστροφής του. Οπότε η τελευταία μέρα επισκεπτηρίου είναι σήμερα, καθώς χρειάζεται μία μέρα για την προετοιμασία του ταξιδιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, «το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» πρόκειται να αποπλεύσει από το λιμένα Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017 και να πλεύσει προς τη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στη Μαρίνα Φλοίσβου. Κατά τον πλου, θα συνοδεύεται από τη φρεγάτα ΕΛΛΗ.

Τελευταία μέρα επισκεπτηρίου είναι η Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Κατά τον απόπλου του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από τη Θεσσαλονίκη ενθαρρύνεται η τιμητική συνοδεία του από πλωτά σκάφη ιδιωτών και Συλλόγων».

The post Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Πότε φεύγει από Θεσσαλονίκη appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα