Ο Μιχαήλ Κωσταράκος στο Γραφείο της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Μιχαήλ Κωσταράκος και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί επισκέφθηκαν το γραφείο της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες.

Ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί μετά των συζύγων τους επισκέφθηκαν την έδρα της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις Βρυξέλλες, την

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017.

Ως γνωστό την Hμέρα της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου Μαρίας η Εκκλησία μας δέεται ειδικά για της Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.

Ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος, Εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ, δέχτηκε και δεξιώθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του: τον Στρατηγό κ. Μιχαήλ Κωσταράκο, Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, τον Αντιναύαρχο κ. Κωνσταντίνο Καραγεώργη, στρατιωτικό Αντιπρόσωπο της Ελλάδος στην ΕΕ, τον Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γκατζογιάννη, στρατιωτικό Αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο SHAPE (Mons), τον Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Γαρμπή, Διευθυντή κλάδου υποστήριξης του διεθνούς στρατιωτικού Επιτελείου του ΝΑΤΟ και τον Ταξίαρχο κ. Ευθύμιο Κορδορούμπα, Διευθυντή διεύθυνσης προσωπικού και οργάνωσης SHAPE.

Παρέστη ο Σύμβουλος της Αντιπροσωπείας Πρωτοπρεσβύτερος Δρ. Γεώργιος Λέκκας μετά της συζύγου του.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Orthodoxplanet.com

The post Ο Μιχαήλ Κωσταράκος στο Γραφείο της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα