Η πώληση, τα «OFFICIAL-LOOKING LETTERHEADS» και ο ηλίθιος

Επειδή συνεχίζουν να απευθύνονται απαξιωτικά μάλλον σε κοινό με ανύπαρκτη νοημοσύνη και αυτό πλέον είναι προσβλητικό θα σας αποδείξουμε, μέσα σε τόσα άλλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ΜΟΝΟ ότι τα έγγραφα που κατατίθενται στην Βουλή είναι απλά «official-looking letterheads» – «επίσημα επιστολόχαρτα ή έγγραφα με επίσημα λογότυπα» αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε άλλους βαρύτερους χαρακτηρισμούς.

Η Σαουδική

Αραβία αποτελεί στόχο «διαμεσολαβητών» και «scammers» – απατεώνων εμπόρων όπλων, λόγω των αυξημένων τελευταία «επιχειρησιακών» αναγκών στην «βουβή» γενοκτονία της ΥΕΜΕΝΗΣ που τώρα ξαφνικά ανακαλύπτουν οι συναισθηματικά ευαίσθητοι αριστεροί της χώρας μας. Εξάλλου ποτέ δεν είναι αργά, αλλά και ποτέ μη λες ποτέ, όπως θα δούμε.

Οι Αμερικανοί (U.S. Commercial Service of the U.S. Department of Commerce ) προειδοποιούν τις εταιρείες τους να προσέχουν ιδιαίτερα, καθόσον παρατηρείται αριθμός επιτήδειων – απατεώνων να εξαπατά τους αμερικανικούς προμηθευτές όπλων, με το πρόσχημα ότι διαθέτουν προσβάσεις στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να εξασφαλίσουν «χρυσά» συμβόλαια με την χρήση μη «επικυρωμένων» εγγράφων – «These scammers use in their communications official-looking letterheads».

Προειδοποιούν και προτρέπουν μάλιστα τις ιδιωτικές εταιρείες τους και όχι φυσικά τον κρατικό μηχανισμό, διότι πολύ απλά οι εμπλεκόμενες Κρατικές Υπηρεσίες διαθέτουν ασφαλιστικές δικλείδες, προκειμένου να αιτηθούν βοήθεια ώστε να εξακριβώσουν ενδεχόμενη απάτη. «When unsure, we encourage U.S. firms to contact the nearest U.S. Export Assistance Center in the United States … to verify the identity of potential partners and legitimacy of contracts.”

Τι συμβαίνει στην δική μας περίπτωση;

Το παράλογο που βαφτίζεται λογικό και «σερβίρεται» ως απόλυτα νόμιμο. Δεχόμαστε ένα έγγραφο (official–looking letterheads), το οποίο θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι είναι πλαστό, διότι φέρει απλά την υπογραφή ενός Major General ξένης χώρας, χωρίς την επίσημη Κρατική σφραγίδα (official stamp) της χώρας και ΔΕΝ δεχόμαστε την διαβεβαίωση και προειδοποίηση της πρεσβείας μας ότι κανείς ΔΕΝ γνωρίζει για την διαφαινόμενη συμφωνία.

Και όλα αυτά γιατί μας θεωρούν, είτε όντα με έλλειψη νοημοσύνης, είτε ανύπαρκτης. Ο Hλίθιος (The Idiot) λοιπόν, αυτός ο υπέροχος ήρωας του Ντοστογιέφσκι, διαπίστωσε με αυτή την αφοπλιστική του ειλικρίνεια που τον διακρίνει ότι:

Ένα έγγραφο επικυρωμένο από την πρεσβεία ή οποιαδήποτε δημόσια Αρχή, επικυρώνεται για το «γνήσιο» της υπογραφής και όχι του περιεχομένου. Με απλά λόγια επικυρώνει ότι ταυτοποιεί τον υπογράφοντα και όχι το κείμενο, το οποίο έχει συντάξει. Μια διαφορά τεράστια σε σχέση με αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν!!! Αλλά και εδώ υπάρχουν ερωτηματικά.

Ο Σαουδάραβας Στρατηγός υπόγραψε μπροστά σ’ αυτόν που το επικύρωσε ώστε να τον ταυτοποιήσει; Διότι απλά εάν υπήρχε η Κρατική Σφραγίδα του Βασιλείου δεν θα χρειαζόταν αυτή η διαδικασία.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μια μικρή έρευνα μας κατέδειξε ποια είναι η επίσημη σφραγίδα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, την οποία τα έγγραφα που κατατέθηκαν ΔΕΝ έχουν και συναντάμε σε όλα τα διακρατικά έγγραφα αντίστοιχου περιεχομένου. Γιατί δεν την έχει; Όχι απλά γιατί δεν μπορεί να την πλαστογραφήσει αλλά γιατί η ποινή του Βασιλείου για πλαστογραφία είναι εξοντωτική. Σας προκαλούμε να την αναζητήσετε!!!

Όσο για την ημερομηνία που λείπει ΔΕΝ θα αναφερθούμε τώρα, διότι αυτή είναι μια έρευνα ενός ΗΛΙΘΙΟΥ και ίσως να μην λάβει την βαρύτητα που επιβάλλεται.

Όταν θα δείτε λοιπόν τα έγγραφα που θα κατατεθούν να φέρουν την επίσημη κρατική σφραγίδα τότε αυτό το άρθρο θα είναι ΑΚΥΡΟ. Μέχρι τότε θα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε βέβαιοι ότι αν και ΗΛΙΘΙΟΙ έχουμε νοημοσύνη!

Πηγή: asymmetricthreats.wordpress.com

The post Η πώληση, τα «OFFICIAL-LOOKING LETTERHEADS» και ο ηλίθιος appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα