Γιατί δεν «καίγονται» για λεφτά οι Στρατιωτικοί;

Το 2017 φεύγει, μας αφήνει όμως μεγάλες παρακαταθήκες. Αφού ήταν η χρονιά που αποκαλύφθηκε πως οι Στρατιωτικοί δεν «καίγονται» για λεφτά.

Η συνεδρίαση της 19ης Δεκεμβρίου 2017 στην Βουλή θα μείνει σίγουρα στην ιστορία. Είναι η μέρα που από τα στόματα της κυβέρνησης η οποία υποσχόταν λεφτά σε όλους προεκλογικά ακούστηκε πως τα χρήματα «δεν συνιστούν τον μοναδικό παράγοντα ευημερίας».

Κάπως έτσι δικαιολόγησε ο Πάνος Καμμένος

την απόφαση της κυβέρνησης να παραπετάξει ως φτωχό συγγενή τους Στρατιωτικούς την ώρα που μοιράζει παντού λεφτά. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Θα ήθελα ακόμα αντίστοιχα να πω ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αισθάνεται και πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια, διότι οι χρηματικές απολαβές δεν συνιστούν τον μοναδικό παράγοντα ευημερίας. Σημαντικότατο ρόλο διαδραματίζουν και όλα αυτά για τα οποία μοχθούμε και αφορούν την κάλυψη της ανάγκης στέγασης, όπως προείπα, τη δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών και άλλα τόσα που θα κάνουν το προσωπικό να αισθάνεται ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι αυτό που στέκεται και προσπαθεί να νιώσουν όλοι σαν οικογένειά τους.

Όταν ήταν στην αντιπολίτευση πάντως οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλιώς μας τα έλεγαν. Τότε βέβαια τα έλεγαν για τον Α. Σαμαρά και έλεγαν πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί να μεταχειρίζεται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υποτιμητικά και να πλήττει βάναυσα, εκτός από το βιοτικό τους επίπεδο, και την αξιοπρέπειά τους».

The post Γιατί δεν «καίγονται» για λεφτά οι Στρατιωτικοί; appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα