Καμμένος σε Μπακογιάννη: Της λείπουν τα δώρα της Siemens!

Αποφασισμένος να μην αφήσει να «πέσει» κάτω η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για το θέμα των Σκοπίων ο Πάνος Καμμένος την καλεί να αφήσει το θέμα στους «πολιτικούς προϊσταμένους της» Σαμαρά – Γεωργιάδη.

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

απάντησε στη βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη για την δήλωσή της ότι και αν συμφωνεί η αξιωματική αντιπολίτευση με την πρόταση της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων, αν διαφωνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος, θα την καταψηφίσουν, αναφέροντας πως η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με την απάντησή του επαναφέρει τα θέματα της Siemens και του Χριστοφοράκου, ενώ καλεί την Ντόρα Μπακογιάννη να αφήσει το θέμα για το όνομα των Σκοπίων να αφήσει να το χειριστούν οι «πολιτικοί προϊστάμενοί» της κ. Σαμαράς και κ. Γεωργιάδης.

«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα». Αυτά αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε απάντησή του στην Ντ. Μπακογιάννη. «Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Καμμένος σε Μπακογιάννη: Της λείπουν τα δώρα της Siemens! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα