Η ProntoPegno έκλεισε 1,5 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Με σχεδόν 500 πελάτες από τα εγκαίνιά της, πολυάριθμες τηλεφωνικές κλήσεις και αριθμό - ρεκόρ πελατών στις αρχές του 2024, το φυσικό κατάστημα της ProntoPegno υποδέχεται καθημερινά πλήθος ενδιαφερόμενων.

Η ProntoPegno, θυγατρική εταιρεία του ιταλικού Ομίλου Banca Sistema που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2022

στον κλάδο του ενεχυροδανεισμού, γιορτάζει 1,5 χρόνο φυσικής παρουσίας στην Αθήνα. Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στην οδό Σόλωνος 75, έχει επιτύχει σημαντικά ορόσημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για όποιον επιθυμεί να καλύψει τις ανάγκες ρευστότητάς του με γρήγορο, διαφανή και ασφαλή τρόπο.

Με σχεδόν 500 πελάτες από τα εγκαίνιά της, πολυάριθμες τηλεφωνικές κλήσεις και αριθμό - ρεκόρ πελατών στις αρχές του 2024, το φυσικό κατάστημα της ProntoPegno υποδέχεται καθημερινά πλήθος ενδιαφερόμενων. Αξιοποιώντας παραδοσιακά Μέσα επικοινωνίας και συστάσεις από ικανοποιημένους πελάτες, η εταιρεία έχει αποδείξει τη δέσμευσή της στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τη διατήρηση υψηλών προτύπων επαγγελματισμού.

Η ProntoPegno, εντός του 1,5 χρόνου δραστηριότητας της στη χώρα μας, έχει λάβει περισσότερα από 500 ενέχυρα, με αποτέλεσμα να εκταμιευθούν δάνεια συνολικού ύψους σχεδόν 400.000€. Αυτά τα στοιχεία υπογραμμίζουν τη θετική εξέλιξη της εταιρείας και την αυξανόμενη αναγνώριση που έχει επιτύχει, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε στον κλάδο του ενεχυροδανεισμού. Μεταξύ των τιμαλφών που έχουν δοθεί ως ενέχυρα στην ProntoPegno, αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρυσός και τα κοσμήματα αντιπροσωπεύουν το 50% του συνόλου και ακολουθούν τα επώνυμα ρολόγια με 30% και οι χρυσές λίρες με 20%.

H σημαντική αύξηση του αριθμού των συμβολαίων σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη αύξηση των ενεργών υπολοίπων των δανείων καταδεικνύουν τις ισχυρές επιδόσεις της ProntoPegno στην ελληνική αγορά, αναδεικνύοντας τον βασικό της ρόλο ως ένα αξιόπιστου φορέα που προσφέρει άμεση κάλυψη των εξελισσόμενων οικονομικών αναγκών των πελατών με διαφάνεια και την καλύτερη τιμολογιακή πολιτική στην αγορά.

Με αφορμή την επέτειο του 1,5 χρόνου λειτουργίας της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Andrea Rotunno, Διευθύνων Σύμβουλος της ProntoPegno Greece, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την πρόοδο που έχουμε σημειώσει μέσα σε αυτό το διάστημα και για την καθιέρωση της ProntoPegno ως αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών ενεχυροδανεισμού στην Ελλάδα. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε ασφαλείς λύσεις ρευστότητας στους πελάτες μας μάς έχει κατατάξει ως τη νούμερο 1 επιλογή για όσους αναζητούν υπηρεσίες ενεχυροδανειστηρίου και είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή εμπιστοσύνη και υποστήριξη των πελατών μας».

Keywords
Αναζητήσεις
i-prontopegno-ekleise-15-chronia-parousias-stin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα