Γιατί τα ΕΛΤΑ έφεραν αναστάτωση στα νησιά

Πολλά υποκαταστήματα έχουν κλείσει και θα κλείσουν στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της επιχείρησης. 

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν ανά τη χώρα, καταστήματα των ΕΛΤΑ, σύμφωνα, εξάλλου, με όσα είχαν ανακοινωθεί και τους προηγούμενους μήνες από την εταιρεία, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της, κοιτώντας προς το μέλλον.

Αν όμως στις μεγάλες πόλεις αυτό ''περνά και δεν ακουμπά'', καθώς είναι πιο συνδεδεμένες με την τεχνολογία και όσα αυτή

έχει επιφέρει, στις μικρότερες κοινωνίες φέρνει αναστάτωση.

Τελευταίο ''κρούσμα'' στη Σαντορίνη, οπότε και κλείνει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Εμπορειού, με τον Δήμαρχο, μάλιστα, της περιοχής να αποστέλει σχετική επιστολή στη διοίκηση για αναστολή της απόφασης, καθώς θα έχει μεγάλο αντίκτυπο, ειδικά στους υπερήλικους δημότες.

Την ίδια στιγμή, την ερχόμενη Δευτέρα, προγραμματίζεται να κλείσει και το κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Κύθηρα στην περιοχή του Ποταμού, το οποίο είναι το κεντρικότερο χωριό του νησιού και ''κόμβος'' για πολύ κόσμο.

Οι αντιδράσεις και σε αυτή την περίπτωση είναι έντονες και τελευταία στιγμή, στελέχη της αυτοδιοίκησης προσπαθούν να σώσουν, αν κάτι σώζεται, στην προκειμένη περίπτωση, με τα τοπικά ΜΜΕ να έχουν συνεχή άρθρα.

Άλλη, εξάλλου, διακοπή λειτουργίας υποκαταστήματος ΕΛΤΑ θα συμβεί και στην Εύβοια, στην περιοχή των λουτρών Αιδηψού, αυτή την Παρασκευή, με τους τοπικούς καταστηματάρχες να κάνουν σχετική διαμαρτυρία.

Keywords
Αναζητήσεις
giati-ta-elta-eferan-anastatosi-sta-nisia.htm
Τυχαία Θέματα