Επιμένει η «ΕΣΤΙΑ» στο ρεπορτάζ για το sms της συζύγου του Πρωθυπουργού στον Β. Μαρινάκη

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη ανέφερε πως η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη είχε στείλει SMS στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη: «Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς».

Με πρωτοσέλιδο άρθρο του, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», Μανώλης Κοττάκης, επιμένει ότι αληθεύουν οι πληροφορίες πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη έστειλε sms στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, στο οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΕΣΤΙΑ» ανέφερε: «Να τα βρούμε,

άκου τους υπουργούς».

Το εν λόγω δημοσίευμα είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και διαψεύτηκε από την κυβέρνηση κατηγορηματικά, αλλά και από το περιβάλλον του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μανώλης Κοττάκης επιμένει ότι «το δημοσίευμα ισχύει απολύτως» και πως μόνο «δύο άνθρωποι θα μπορούσαν να διαψεύσουν αυτή την πληροφορία. Αυτός που φέρεται ότι έστειλε το μήνυμα και εκείνος που εμφανίζεται ότι το έλαβε επιδεικνύοντάς το σε τρίτους, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας. Δεν το έκανε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Εκκωφαντική η σιωπή. Αντί να κρύβεται, λοιπόν, η κυβέρνηση πίσω από έναν τρίτο με τον οποίο δεν ασχολήθηκε η εφημερίδα καν, πέραν της παρουσίας του στην οικία εκείνη τη συγκεκριμένη βραδιά (την οποία επιβεβαιώνει) αφού δεν το διαψεύδουν οι λοιποί εμπλεκόμενοι, το δημοσίευμα ισχύει απολύτως. Οι πηγές μας είναι ακριβείς».

Keywords
Αναζητήσεις
epimenei-i-estia-sto-reportaz-gia-to-sms-tis-syzygou-tou-prothypourgou-ston-v-marinaki.htm
Τυχαία Θέματα