Socialab και Pet City γίνονται «resPAWnsible»

H Socialab, σε συνεργασία με τα Pet City, λανσάρουν την καμπάνια «resPAWnsible» κάτω από την ομπρέλα Pet City Academy, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα οφέλη της στείρωσης και του τσιπαρίσματος.

Παρόλο που οι υιοθεσίες ζώων αυξάνονται, η σωστή ενημέρωση και γνώση για την υπεύθυνη κηδεμονία υστερεί. Η καμπάνια έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και ενθαρρύνοντας τους

pet parents να φροντίζουν τα κατοικίδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ένα ραντεβού για στείρωση και τσιπάρισμα στα Pet City.

Η Socialab δημιούργησε μια ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας, η οποία εστιάζει στα οφέλη της στείρωσης και του τσιπαρίσματος. Το rationale της ιδέας βασίστηκε στο ότι η έννοια του να είσαι υπεύθυνος pet parent δεν τελειώνει στην παροχή τροφής, στέγης και αγάπης στο κατοικίδιο, αλλά επεκτείνεται στη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης υγείας, ασφάλειας και ευημερίας του.

Η στείρωση και η τοποθέτηση μικροτσίπ είναι αναπόσπαστα στοιχεία της υπεύθυνης κηδεμονίας κατοικίδιων ζώων, προσφέροντας οφέλη τόσο για τα ίδια, όσο και τους pet parents τα οποία αντικατοπτρίζονται μέσα από static posts και video.

Keywords
Τυχαία Θέματα