Διακρίσεις για την Generation Y στα Greek Exports Awards

Η ελληνική πολυεθνική δραστηριοποιείται στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Με το Gold βραβείο στις κατηγορίες Top Services Export Company (για τέταρτη χρονιά) και Top Export Consultant στα Greek Exports Awards διακρίθηκε η Generation Y - International eBusiness Hub,

η ελληνική πολυεθνική που δραστηριοποιείται στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Η συγκεκριμένη διάκριση, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, υπογραμμίζει το προηγμένο επίπεδο συμβουλευτικής που προσφέρει στο παγκοσμίου βεληνεκούς πελατολόγιό της, καθώς διατηρεί γραφεία σε 10 χώρες και εξαγωγική δραστηριότητα σε 24, μέσω της ευρείας τεχνογνωσίας της, στην οποία οφείλεται επίσης η καθοριστική συμβολή της όχι μόνο στην αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων-πελατών της, αλλά και στην ελληνική οικονομία.

Η απονομή των Greek Exports Forum & Awards 2021 πραγματοποιήθηκε σε υβριδική εκδήλωση με στόχο να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας. Η βράβευση, θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, διοργανώθηκε για 10η χρονιά υπό την αιγίδα της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS.

Keywords
Τυχαία Θέματα