ΔΑΪΟΣ Πλαστικά: Στο 6,21% η έμμεση συμμετοχή της Ελ.Τσιακίρη

Πριν τις αποκτήσεις αυτές, η Κ.Τσιακίρη και η Vrebaria Holdings Ltd. διατηρούσαν ποσοστό μικρότερο από 5% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου.

Η κυπριακή εταιρεία Vrebaria Holdings Ltd απέκτησε (στις 07.12.2021), μετοχές της εταιρίας ΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ με αποτέλεσμα ο αριθμός των μετοχών και δικαιωμάτων

ψήφου που κατέχει η Vrebaria να ανέρχεται σε 931.728 που αντιστοιχούν σε ποσοστό 6,21 % του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Κατά συνέπεια, μεταβλήθηκε αντίστοιχα και η συμμετοχή της Ελισσάβετ Τσιακίρη στις μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας. Ειδικότερα μετά τις αποκτήσεις, η συμμετοχή της Ελισσάβετ Τσιακίρη διαμορφώθηκε σε έμμεση, δηλαδή μέσω της Vrebaria Holdings Ltd, καθόσον η κ. Ελισσάβετ Τσιακίρη ασκεί τον έλεγχο της εν λόγω εταιρίας και ανέρχεται σε 931.728 μετοχές και δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 6,21 % του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Πριν τις αποκτήσεις αυτές, η Ελισσάβετ Τσιακίρη και η Vrebaria Holdings Ltd. διατηρούσαν ποσοστό μικρότερο από 5% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα