Pop air: Αύξηση κύκλου εργασιών το 2022-Παραμένουν οι ζημίες

Πρόσφατα, η εταιρεία άνοιξε το δέκατο κατάστημά της στον Πειραιά

Αυξημένος εμφανίζεται ο κύκλος εργασιών της εταιρείας νεανικής ένδυσης Pop Air της οικογένειας Κάββουρα για το 2022, τη στιγμή που εν γένει ο κλάδος της ένδυσης για τη συγκεκριμένη χρονιά βρίσκεται σε άνοδο, με φόντο την σταδιακή απομάκρυνση από το μεγάλο κύμα

της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τζίρος της Pop Αir, η οποία δραστηριοποιείται τόσο σε ανδρικά, όσο και σε γυναικεία ρούχα σε άγγιξε τα 7,9 εκατ. ευρώ, ελάχιστα αυξημένος από τα 7,8 εκατ. ευρώ του 2021, την ώρα που τα κέρδη προ φόρων για την εταιρεία ανήλθαν σε 3,8 εκατ. ευρώ, με τις ζημίες να παραμένουν, ανερχόμενες στα 336.552 ευρώ.

Στην παρούσα φάση, η εταιρεία κλείνει πάνω από 13 έτη δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά. Επί του παρόντος, διαθέτει, δε, 10 υποκαταστήματα σε Αθήνα, Σπάτα, Θεσσαλονίκη και Λειβαδιά, χωρίς να υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, κάποια πληροφορία σε σχέση με το άνοιγμα νέου σημείου πώλησης για το προσεχές διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί, εξάλλου, ότι η εταιρεία άνοιξε πρόσφατα το τελευταίο της κατάστημα, μέσα στον Οκτώβριο, στην περιοχή του Πειραιά, στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει, δε, ακίνητα στη Νέα Ιωνία και στο κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται από τη διοίκηση, ικανοποιητικές είναι οι εκτιμήσεις της εταιρείας για το 2023, καθώς όπως τονίζεται «ο τζίρος για το τρέχον έτος 2023 δεν θα έχει σημαντική μείωση σε σχέση με το 2022».

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κρίση και τις γεωπολιτικές εξελίξεις, από την Pop Air σημειώνεται ότι αυτές αναμένεται να μην επηρεάσουν την πορεία των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η εταιρεία νεανικής ένδυσης το 2022 απασχολούσε 141 άτομα προσωπικό, το οποίο μέσα στην τρέχουσα χρονιά αναμένεται να σημειώσει αύξηση λόγω της ενίσχυσης του δικτύου των καταστημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα