Market In: Κλειδώνει χαμηλές τιμές σε 1000 είδη πρώτης ανάγκης

Η ενέργεια θα διαρκέσει ένα χρόνο.

Η Market IN πραγματοποιεί δυνατό ξεκίνημα το 2024 με την νέα ενέργεια Κλείδωμα Χαμηλών Τιμών για 1 χρόνο, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από την συγκράτηση χαμηλών τιμών σε 1.000 βασικά είδη από τα label Μικρές Φάρμες του Βουνού, Economy και Glow and Beauty.

Πιο συγκεκριμένα, από 7/2/24 οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν τα αγαπημένα τους βασικά προϊόντα Μικρές Φάρμες του Βουνού, Economy

και Glow and Beauty στις γνωστές χαμηλές αλλά και σταθερές τιμές για 1 χρόνο. Οι πελάτες θα αναγνωρίζουν τα προϊόντα από την αντίστοιχη σήμανση στο ράφι.

Βούληση της Διοίκηση της Market IN σε συνεργασία με βασικούς της προμηθευτές, είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυ προστασίας για τους καταναλωτές από τις όποιες ανατιμήσεις σε αυτά τα 1.000 είδη. Επιπροσθέτως, αν πραγματοποιηθεί μείωση της τιμής των προϊόντων αυτών μέσα στον χρόνο αυτό, η εταιρία δεσμεύεται να κλειδώσει στο χαμηλότερο επίπεδο.

Παράλληλα, οι κάτοχοι της κάρτας πιστότητας Daily Card κερδίζουν extra 1 πόντο συναλλαγής για κάθε αγορά προϊόντος Μικρές Φάρμες του Βουνού, Economy και Glow and Beauty και με την συγκέντρωση 200 πόντων πραγματοποιείται άμεση εξαργύρωση αξίας 6€.

Keywords
Αναζητήσεις
market-in-kleidonei-chamiles-times-se-1000-eidi-protis-anagkis.htm
Τυχαία Θέματα