Bioaroma: Aπο το Dragons Den στην επένδυση για νέα μονάδα

Τι νέο ετοιμάζει η εταιρεία καλλυντικών από την Κρήτη.

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης εγκρίθηκε η υπαγωγή στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου επενδυτικό σχέδιο της «ΒΙΟΑΡΩΜΑ», που αφορά στην «Ίδρυση Μονάδας Παραγωγής αιθέριων ελαίων, αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών»,στην θέση "Πυροβόλοι" Καλού Χωριού, του Δήμου Αγίου Νικολάου Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.Το εγκεκριμένο συνολικό

επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος είναι ίσο με 600.000 ευρώ. Συγκεκριμένα η εταιρεία θα λάβει επιχορήγηση 336.000 ευρώ.

Η Bioaroma είναι μια εταιρεία με έδρα την Κρήτη, που προσφέρει βιολογικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης σώματος, εμπνευσμένα από τη φύση και τη βιωσιμότητα. Με έμφαση στη φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή και τη χρήση φυσικών συστατικών, τα προϊόντα της Bioaroma περιλαμβάνουν περιποίηση προσώπου, μαλλιών, σώματος και υγείας. Σημειώνεται πως δίνει δίνει έμφαση στη βιώσιμη παραγωγή και τις οικολογικές πρακτικές, προσφέροντας Zero Waste συσκευασίες και υποστηρίζοντας την οργανική γεωργία. Eπίσης η εταιρεία προωθεί την εμπειρία του πελάτη μέσω εργαστηρίων όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας άρωμα, κρέμα ή σαπούνι.

Aξίζει να αναφερθεί πως η Καλλιόπη Χουρδάκη και ο Μανούσος Πεδιαδίτης, Ιδρυτές και Ιδιοκτήτες της Bioaroma Crete είχαν εμφανιστεί τον Ιανουάριο του 2023 στην πρεμιέρα της εκπομπή Dragons Den στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα έκλεισαν και το πρώτο deal στο πλαίσιο της εκπομπής στην Ελλάδα με την Μαρία Χατζηστεφανή ιδρύτρια της εταιρείας “Rodial” , εκ των «Dragons». Συγκεκριμένα η συμφωνία περιλαμβάνει 100.000 € για 10% της εταιρείας και royalties μέχρι να βγάλει 200.000€.

Keywords
Αναζητήσεις
bioaroma-apo-to-dragons-den-stin-ependysi-gia-nea-monada.htm
Τυχαία Θέματα