Με το «Data Jump» της Nova κάνεις… άλμα με περισσότερα Data, αλλά στην ίδια τιμή!

16:55 23/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το 2023 ήταν μια χρονιά-σταθμός για τη Nova, με την εταιρεία να θέτει το δυναμικό, επενδυτικό της πλάνο στην υπηρεσία των καταναλωτών. Συμπληρώνοντας έναν χρόνο άκρως επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, η νέα Νova δείχνει πιο έτοιμη για να… προκαλέσει την εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά με μια σούπερ αναβάθμιση στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας.

Η Nova

λάνσαρε το «Data Jump» για να γιορτάσει τον έναν χρόνο επιτυχούς λειτουργίας υπό την «ομπρέλα» της United Group, αναβαθμίζοντας δωρεάν τα data στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας προς παλαιούς και νέους συνδρομητές – για πάντα.

Η Nova παραμένει πιστή στο όραμά της να θέτει στη διάθεση όλων των Ελλήνων, ιδιωτών και επαγγελματιών, τα ψηφιακά εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά τους, αλλά και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Data Jump για όλους

Τα αναβαθμισμένα προγράμματα της Nova παρέχονται χωρίς αύξηση κόστους, για πάντα, σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές. Σε ό,τι αφορά στα ανανεωμένα προγράμματα «Unlimited Ομιλία&SMS» και «Business Unimited Ομιλία&SMS» προσφέρουν τώρα περισσότερα Data, αναβαθμίζοντας σε 10GB και 20GB αντίστοιχα τα προγράμματα των 6GB και 15GB, για πάντα. Αλλά και οι συνδρομητές του προγράμματος των 2GB μπορούν να διπλασιάσουν τα Data τους για δυο συνεχόμενους μήνες μέσω του Data Jump.

Γρήγορη και απλή ανανέωση

Η μόνη προϋπόθεση για την απόκτηση των αναβαθμισμένων προγραμμάτων της Nova είναι μια απλή ανανέωση συμβολαίου μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής Nova App, καθώς και μέσω του nova.gr. Για τους νέους συνδρομητές, τα αναβαθμισμένα προγράμματα «Unlimited Ομιλία&SMS» και «Business Unimited Ομιλία&SMS» συνεχίζουν να παρέχουν πολλές δυνατότητες σε προσιτές τιμές.

Απεριόριστα λεπτά ομιλίας

Oι υφιστάμενοι συνδρομητές του προγράμματος «Unlimited All» απελευθερώνουν την επικοινωνία τους, χωρίς επιπλέον κόστος, με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πάντα με μια απλή ανανέωση συμβολαίου μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής Nova App, καθώς και μέσω του nova.gr.

«Γιορτάζουμε ένα χρόνο της νέας Nova, προσφέροντας περισσότερα data χωρίς κόστος, με δέσμευση στην πελατοκεντρική προσέγγιση αλλάζοντας τις νόρμες της αγοράς.  Στη Nova δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η τεχνολογία σήμερα, στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη δυνατή εμπειρία» υπογράμμισε ο Chief Marketing Officer της Nova, Μιχάλης Αναγνωστάκoς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Data Jump, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το 13800, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας nova.gr ή ένα οποιοδήποτε από τα καταστήματα Nova, σε όλη την Ελλάδα.
Keywords
Αναζητήσεις
me-to-data-jump-tis-nova-kaneis-alma-me-perissotera-data-alla-stin-idia-timi.htm
Τυχαία Θέματα