Πως μπορείτε να ξυπνήσετε χωρίς καφέ

Μα τώρα,γίνονται αυτά?Υπάρχει πρωινό ξύπνημα χωρίς καφέ όταν ακόμα και με την δική του ενίσχυση,χρειαζόμαστε κανά 2-3 για να πάρουμε τα πάνω μας??

Υπάρχουν γεγονός είναι κάποιες τονωτικές κινήσεις για εσάς που δεν πίνετε καν καφεδάκι,για εσάς που θέλετε να τον κόψετε ή ελαττώσετε-ειδικά τώρα που θα ακριβύνει!!Πρώτη κίνηση,να ανοίξετε διάπλατα τα παράθυρα!Το φυσικό φως του ήλιου βοηθά στην παραγωγή βιταμίνης D και ενισχύει τα επίπεδα σεροτονίνης, βελτιώνοντας έτσι τη διάθεσή σου.

Τώρα τρέχεις για το μπάνιο και

αφού πλύνεις δοντάκια κάνε το ντους σου όπως το συνηθίζεις το πρωί και λίγο πριν τελειώσεις, δώσε λίγη παραπάνω ένταση στο κρύο νερό. Έτσι, θα καταφέρεις να ξυπνήσεις χωρίς να χρειαστείς ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.Η αφυδάτωση ενισχύει την αίσθηση κούρασης, καθώς επηρεάζει και τη ροή οξυγόνου στον εγκέφαλο για αυτό και πάντα το πρωί πίνω παγωμένο νερό,κάντο και εσύ και θα δείς!

Προσπάθησε να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τροφές που σου παρέχουν ενέργεια, χωρίς ιδιαίτερες θερμίδες και άκου μουσική,δυνατά ή έστω όχι πολύ χαμηλά,για λίγα λεπτά θα σου δώσουν το απαιραίτητο up που έχεις τόσο ανάγκη!

The post Πως μπορείτε να ξυπνήσετε χωρίς καφέ appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα