Τήνος: Του είπαν ότι η κόρη του έχει σοβαρό ατύχημα και του «έφαγαν» 20.000 ευρώ

Ακριβά πλήρωσε την ευπιστία του ένας 84χρονος άνδρας στη νησί της Τήνου όταν δέχθηκε κλήση από απατεώνες που του είπαν πως η κόρη του είχε ένα σοβαρό ατύχημα και του ζήτησαν χρήματα για υποτιθέμενη επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (12/5) όταν ο 84χρονος δέχθηκε κλήση στο τηλέφωνό του από έναν άγνωστο ο οποίος του είπε πως η κόρη του είχε ατύχημα και ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αξίας 80.000 ευρώ.

Ο άνδρας σοκαρίστηκε από όσα άκουγε και είπε στον άνδρα πως αυτή τη στιγμή μπορεί να του δώσει μόνο 10.000 ευρώ. Ο

δράστης συμφώνησε και είπε ότι θα στείλει άτομο στο σπίτι του 84χρονου ώστε να παραλάβει το χρηματικό ποσό.

Έτσι και έγινε. Έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου εμφανίστηκε ένας νεαρός μελαχρινός άνδρας και παράλαβε τα χρήματα χωρίς να πει λέξη.

Μετά από λίγο οι απατεώνες κάλεσαν εκ νέου τον 84χρονο και του ζήτησαν ακόμη 10.000 ευρώ. Ο άνδρας πείστηκε και πάλι και έβαλε ακόμα 10.000 ευρώ σε μία σακούλα. Μετά από λίγο ήρθε πάλι το ίδιο άτομο έξω από το σπίτι και του τα έδωσε.

Μετά και την δεύτερη παράδοση των χρημάτων ο άνδρας επικοινώνησε με την κόρη του και αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη. Απευθύνθηκε στις Αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Keywords
Τυχαία Θέματα