Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακίστηκε η 25χρονη Μαρία – Ελεύθεροι πέντε κατηγορούμενοι

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η 25χρονη Μαρία, η οποία κατηγορείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου εξέδιδαν ανήλικες.

Αντίθετα, ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι της υπόθεσης ανάμεσά τους και ο 55χρονος Σταύρος Παππάς, tattoo artist, ενώ αναμενόταν και η απόφαση για την «τύχη» του φίλου της 25χρονης ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 2.000 ευρώ και εμφάνιση

σε αστυνομικό τμήμα.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα και κατά τη διάρκειά τους οι περισσότεροι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες. Κατά περίπτωση οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για βαρύτατα αδικήματα μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος tattoo artist φέρεται είπε κατά την απολογία του πως δεν έχει διαπράξει τα αδικήματα που του αποδίδονται αν και παραδέχθηκε σεξουαλικές επαφές με κάποιες κοπέλες, για τις οποίες δεν γνώριζε ωστόσο τις ηλικίες τους. Ακόμη, φέρεται να υποστήριξε πως οι κοπέλες ήταν εκείνες που του ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά με αντάλλαγμα να τους κάνει τατουάζ. Μετά την απολογία του ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 6.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ο κατηγορούμενος ταξιτζής αλλά και ο φίλος της 25χρονης Μαρίας φέρονται επίσης, να αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση λέγοντας πως δεν μετέφεραν τα κορίτσια στα ραντεβού.

Το ίδιο και ο 36χρονος κατηγορούμενος στον οποίο επίσης αποδίδεται το αδίκημα της εμπορίας ανηλίκων και επίσης, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Στη γραμμή της άρνησης της κατηγορίας κινήθηκε και 20χρονη κατηγορούμενη, υποστηρίζοντας ότι δεν προωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία. Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα