Ιωάννα Τούνη: Τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι φαντάζομαι


Η Ιωάννα Τούνη δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι είναι full-time influencer, κάτι που συζητήθηκε, μεταξύ άλλων από τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στις τηλεοπτικές κάμερες, το βράδυ της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, μίλησε η Instagrammer για τα παραπάνω.

«Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ. Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Οπότε, δεν πειράζει, φιλάκια

να του στείλουμε», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο

Ενώ, για τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Εντάξει, δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι φαντάζομαι. Η δουλειά μας ως influencer είναι να ασχολούμαστε με direction promoting, να στήσουμε προϊόντα, να τα προωθήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο, να κάνουμε ουσιαστικά σκηνοθεσία, είναι creative. Ασχολούμαστε από τη βιντεοσκόπηση, τη βιντεογράφηση μέχρι το uploading, τα γραφιστικά που θα χρησιμοποιηθούν, είμαστε μια ολόκληρη marketing ομάδα ουσιαστικά περιορισμένη σε έναν άνθρωπο, οπότε θεωρώ ότι δεν είναι κάτι εύκολο, θέλει και προσήλωση και χρόνο αλλά παρόλα αυτά είμαι και full-time μαμά και full-time επιχειρηματίας. Οπότε αν ο κύριος Σεργουλόπουλος κάνει τρεις δουλειές, φιλάκια και σε αυτόν».

Τι είχε πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασαν την συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πιο συγκεκριμένα το σημείο που λέει για τη δυσκολία που έχει η δουλειά ενός influencer.

Αρχικά, η Τζένη Μελιτά είπε: «Το Instagram είναι σαν ένα μαγαζί, το μαγαζί σου που έχεις και πρέπει να το φροντίζεις έτσι. Να ξυπνάς το πρωί, να του βάζεις τα ραφάκια του, να ανεβάσεις τα stories του, τα posts του. Έχει πολλή δουλειά. Ο αλγόριθμος δεν συγχωρεί, εάν λείπεις. Μια, δυο, τρεις… θα σε χαιρετήσει».

«Να ανοίξεις την πόρτα, να βάλεις «ανοιχτό» και έχεις από ‘κει και πέρα τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν την πόρτα να μπουν μέσα. Είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά όμως», σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη συνεργάτιδά του να λέει: «Το λες λίγο περίεργα».

«Εγώ; Προσπαθώ να καταλάβω», ανταπάντησε ο παρουσιαστής.

Η Τζένη Μελιτά είπε: «Είναι μία δουλειά. Όπως η δική μας μπορεί να φαίνεται σε κάποιους πάναπλη και σε κάποιους άλλους μπορεί να είναι ότι διαβάζουμε κάθε μέρα από 15 πάκους χαρτιά».

«Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να… κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι», σχολίασε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά αφού δεν της αρέσει το αφεντικό της; Δεν της αρέσει η δουλειά της; Θέλω να καταλάβω. Είναι ωραίο το μαγαζί της, μην παραπονιέται. Μήπως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ιδιωτικότητα; Το ύπνος της είναι 7ωρος; Να μάθω θέλω», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα

Το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου συζητήθηκε στον αέρα του «Happy Day» η συνέντευξη της Instagrammer.

«Για μένα η μεγαλύτερη θυσία δεν είναι ότι πρέπει να βρεις το κέφι κάθε μέρα να ανεβάσεις κάτι αλλά ότι έχεις εκπαιδεύσει τον κόσμο στο ότι ξέρει την κάθε στιγμή τι κάνεις. Δεν υπάρχουν κάποιες στιγμές της καθημερινότητας που θέλεις να τις φυλάξεις σε ένα κουτάκι;», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αλλά… θυσιάζεται, σου λέει: δεν πειράζει. Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό… ότι νιώθει την υποχρέωση να είναι κάθε μέρα στο Instagram και ότι, αν δεν είναι μια μέρα, όλες αυτές που την ακολουθούν θα πουν: τι έπαθε η Ιωάννα; Πρόσεχε τι είπε: ότι αυτές θα νομίζουν ότι αυτή περνάει καλά και τις έχει γράψει. Αυτό σημαίνει ότι είναι και θέμα IQ του κοινού που σε ακολουθεί», είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε:

«Κι εμένα με ακολουθούν 80.000 άνθρωποι αλλά δεν φέρονται έτσι. Αντιθέτως, είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι, συζητάμε πολιτικά και τα λοιπά. Τώρα αν ο λόγος που ακολουθούν την Ιωάννα Τούνη είναι το μοντελάκι και μια μέρα λες: ε όχι ρε φίλε, δεν ανέβασε μοντελάκι, τι θα φορέσω εγώ; Τότε… την ψάχνεις».

Στο τέλος, ανέφερε: «Εσύ πιστεύεις ότι το κοινό το δικό μου και το κοινό της Ιωάννας έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα; Το ίδιο IQ;».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα