Τρέχουν οι εξελίξεις: Η εισαγγελία ερευνά δύο νέα πρόσωπα στην υπόθεση Πολυχρονόπουλου

Πρόκειται για μια γυναίκα που είναι πολύ κοντά στον Κώστα Πολυχρονόπουλο κι ένα ακόμη πρόσωπο που στηρίζει στενά τον «Άλλο Άνθρωπο». Πληροφορίες αναφέρουν πως δέχονταν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χρήματα από δωρεές πολιτών για ταξίδια που διοργάνωνε ο «Άλλος Άνθρωπος» στο εξωτερικό.

Προφανώς, και οι Aρχές θέλουν να ερευνήσουν το ύψος του ποσού και ποια ήταν τελικά η διαχείρισή του. Έγιναν αγορές που μπορούν να δικαιολογηθούν και αφορούν στη δράση της κοινωνικής κουζίνας ή έγιναν αναλήψεις χρημάτων χωρίς να

μπορεί να δοθεί μια απάντηση για το που τελικά κατέληξαν τα χρήματα;

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως νέες καταγγελίες από εθελοντές που συνεργάστηκαν μαζί του, οι οποίοι τώρα μιλούν για έναν… άλλο άνθρωπο από αυτόν που γνώριζε η κοινωνία.

Άλλοι κάνουν λόγο για έναν εμμονικό τζογραδόρο, άλλοι μιλούν για έναν άνδρα που έπαιρνε χρήματα από τις δωρεές για να πηγαίνει στα μπουζούκια ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως τη μια μέρα οι αποθήκες ήταν γεμάτες τρόφιμα, την άλλη δια μαγείας εξαφανίζονταν ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πουλούσε ορισμένα από τα τρόφιμα σε μίνι μάρκετ.

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο newsbomb.gr δηλώνει πως: «Παρά την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί, οι εθελοντές συνεχίζουν και στηρίζουν την κοινωνική κουζίνα, ο κόσμος συνεχίζει και πηγαίνει τρόφιμα, ενώ στην έδρα του “Αλλου Ανθρώπου” βρίσκεται 24ωρες το 24ωρο και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος , αυτό δείχνει ότι δεν γίνονται πιστευτές οι όποιες καταγγελίες».

Πηγή: newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρέχουν, Πολυχρονόπουλου,trechoun, polychronopoulou