Γερμανία: Κοκαΐνη σε τελάρα με μπανάνες βρήκαν υπάλληλοι σούπερ μάρκετ σε Βερολίνο και Βρανδεμβούργο

Σοκαρισμένοι είναι οι εργαζόμενοι πολλών σούπερ μάρκετ της Γερμανίας που πωλούν προϊόντα σε χαμηλές τιμές, από την ανακάλυψη κοκαΐνης σε διάφορα εμπορεύματα.

Η κοκαΐνη εντοπίστηκε σε σούπερ μάρκετ του Βερολίνου και του Βρανδεμβούργου, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη πηγές των αρχών ασφαλείας.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο αριθμός των σούπερ μάρκετ του Βερολίνου όπου βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες. Στο Βρανδεμβούργο, πάντως, η αστυνομία φέρεται να εντόπισε ναρκωτικά σε τέσσερα

σούπερ μάρκετ.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, οι αρχές υπολογίζουν ότι η ποσότητα κοκαΐνης που έχουν ανιχνεύσει σε εμπορεύματα, κυμαίνεται από 20 έως και 100 κιλά ανά σούπερ μάρκετ.

Η αστυνομία βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία εξέτασης των εμπορευμάτων και για το λόγο αυτό, η συνολική ποσότητα κοκαΐνης που αναμένεται να κατασχεθεί, παραμένει ακόμη ασαφής.

Σημειώνεται ότι οι υπάλληλοι εντόπισαν σήμερα το πρωί τα ναρκωτικά κατά τη διαλογή των εμπορευμάτων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας. Βαριά οπλισμένοι άνδρες αναπτύχθηκαν μέσα κι έξω από τα κτίρια, που βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Η εκπρόσωπος του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βρανδεμβούργου, Μπεάτε Καρντέλς, επιβεβαίωσε ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε τελάρα μπανάνας, ανάμεσα στα φρούτα.

Πάντως, η ποσότητα των ναρκωτικών που εντοπίστηκε στα σούπερ μάρκετ φαίνεται να εκπλήσσει ακόμη και τους ερευνητές, όπως σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

«Λόγω του όγκου των πακέτων όπου βρέθηκε κοκαΐνη, η Κοινή Ομάδα Έρευνας Ναρκωτικών στο Γραφείο Αστυνομίας Εγκλημάτων του Βρανδεμβούργου συντονίζει τις περαιτέρω έρευνες σε στενή συνεργασία με τις αρχές του Βερολίνου», δήλωσε η εκπρόσωπος του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βρανδεμβούργου.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα